Obnoviť stránku

Topcom Heating blanket SW202

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Topcom Heating blanket SW202

Topcom Heating blanket SW 202 pre 2 osoby je elektrická vyhrievacia dečka, ktorá vám navodí príjemný spánok. Zatvorte teda oči a oddajte sa zaslúženému odpočinku.
Vyhrievacia prikrývka je zo syntetickej vlny a podporuje príjemný a uvoľnený spánok. Rozhodne sa nemusíte ničoho báť. Počas spánku je o vás bezpečne postarané vďaka bezpečnostnému zariadeniu proti prehrievaniu. Materiál je mäkký a tak ho môžete prať v automatickej práčke.
Výrobky Topcom sa teraz stali súčasťou medzinárodnej spoločnosti Tristar Europe B.V., ktorej história siaha až do roku 1977. Spoločnosť s medzinárodným profilom ponúka veľký rad komunikačných výrobkov, domácich spotrebičov, spotrebnej elektroniky a vonkajších výrobkov od významných značiek. Tristar kombinuje vysokú kvalitu výrobkov, dizajnu a ich využitie spoločne s výhodnou cenou. To jej dáva možnosť osloviť významný počet zákazníkov. Najčastejšie sa s touto značkou stretnete v Švédsku, na Slovensku, v Belgicku, Nemecku, Poľsku, Francúzsku, Španielsku, Portugalsku a Hong Kongu. 
Parametre a špecifikácia:
- 2 úrovne ohrevu
- 2 zóny ohrevu
- Napájacie napätie: 230 V
- Rozmery: 160 × 140 cm
- Ochrana pred prehriatím
- 2 ovládacie prvky
- Odpojiteľná ovládacia jednotka
- LED dióda ovládacej jednotky
- Materiál: syntetická vlna
- Dodáva sa v plastovom vaku
 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Deka

Vlastnosti

Príkon 230 W
Počet nastavení teploty 2

Funkcie

Funkcie Automatické vypnutie, Možnosť prania

Funkcie

Funkcie Automatické vypnutie, Možnosť prania

Rozmery

Hĺbka 140 cm
Šírka 160 cm
Kód:  EAZ455h1
Produktové číslo:  BW-4754

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07