Obnoviť stránku

Topcom Baby Comfort Indicator 101

4,2 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Topcom Baby Comfort Indicator 101

Topcom Baby Comfort Indicator 101 je izbový digitálny teplomer/vlhkomer.Teraz už vašu ratolesť uložíte na spánok aj bez ďalších ošemetných obštrukciou.Preč budú tie pochybnosti, či odpočíva v tých pravých podmienkach.
Tento digitálny izbový teplomer vďaka svojim smajlíkům ukazuje aktuálnu úroveň.Jednoduchý a prostý spôsob, ako vás upozorniť na vlhkosť či teplotu izby, kde vaše dieťa práve v pokoji spí.Stačí len nakuknúť a animovaná ikonka vám ihneď napovie, či je všetko v poriadku.Každý rodič túto užitočnú pomôcku do domu určite uvíta.
Výrobky Topcom sa teraz stali súčasťou medzinárodnej spoločnosti Tristar Europe B.V., Ktorej história siaha až do roku 1977.Spoločnosť s medzinárodným profilom ponúka veľkú radu komunikačných výrobkov, domácich spotrebičov, spotrebnej elektroniky a vonkajších výrobkov, a to významných značiek.Tristar kombinuje vysokú kvalitu výrobkov, dizajnu a ich využitie spoločne s výhodnou cenou.To ju dáva možnosť osloviť veľký počet zákazníkov.
Zobrazuje:
- Vnútorná teplota
- Vnútorná relatívna vlhkosť
- Animované ikony vyznačujúci vhodnú úroveň údajov

Parametre a špecifikácia

Špeciálne funkcie

Špeciálne funkcie Meria aj izbovú teplotu
Kód:  JQ670b12
Produktové číslo:  5411519016690

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03