Obnoviť stránku

TONYMOLY Tako Glowing Stick 10 g

Príslušenstvo k tovaru

TONYMOLY Tako Glowing Stick 10 g

Rozjasňovač TONYMOLY Tako Glowing Stick je vhodný na zvýraznenie lícnych partií. Viacúčelový rozjasňovač sa vďaka obsahu hydratačných zložiek ľahko nanáša a ľahko rozotiera a pleť nevysušuje. Rozjasňovač od TONYMOLY možno použiť na báze make-upu. Svetlo odrážajúce pigmenty vašu pleť opticky rozžiaria a rozjasnia. Výsledný efekt je účinný celý deň. Rozjasňovač TONYMOLY Tako Glowing Stick je vhodný pre všetky typy pleti, používať ho môžu aj majiteľky mastnej a zmiešanej pokožky.

Kľúčové vlastnosti rozjasňovača TONYMOLY Tako Glowing Stick

  • TONYMOLY Tako Glowing Stick je vhodný na zvýraznenie tvárových partií
  • Viacúčelový rozjasňovač sa vďaka obsahu hydratačných zložiek ľahko nanáša
  • Rozjasňovač sa ľahko rozotiera a pokožku nevysušuje
  • TONYMOLY možno použiť na báze make-upu
  • Výsledný efekt rozjasnenia je účinný celý deň
  • Rozjasňovač TONYMOLY Tako Glowing Stick je vhodný pre všetky typy pleti

Aplikácia:
Naneste na lícne partie.

Zloženie:
DIMETHICONE, OCTYLDODECANOL, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, ETHYLHEXYL PALMITATE, CERESIN, TITANIUM DIOXIDE, PHENYL TRIMETHICONE, DIPENTAERYTHRITYL TETRAHYDROXYSTEARATE/TETRAISOSTEARATE, POLYETHYLENE, SILICA, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, SORBITAN OLIVATE, MICROCRYSTALLINE WAX, CI 77491, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PARFUM, CYCLOTETRASILOXANE, PROPYLENE CARBONATE, DEHYDROACETIC ACID, TIN OXIDE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CI 75470, LIMONENE, CINNAMYL ALCOHOL, PEARL EXTRACT, SEA WATER, BUTYLENE GLYCOL, ALGAE EXTRACT, CHLORELLA MINUTISSIMA EXTRACT, HIZIKIA FUSIFORME EXTRACT, HYDROLYZED COLLAGEN, PHENOXYETHANOL.

Kód:  DEKO4078
Produktové číslo:  8806194023502

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11