Obnoviť stránku

TONI&GUY Volume Plumping Volumising 222 ml

Príslušenstvo k tovaru

TONI&GUY Volume Plumping Volumising 222 ml

Pre váš perfektný účes s maximálnym objemom je tu tužidlo na vlasy TONI&GUY Volume Plumping Volumising. Tužidlo dodá vašim vlasom nadýchaný a našuchorený efekt už od ich korienkov. Zároveň váš účes zafixuje a nezaťažuje vlasy. Použitie je jednoduché. Penu naneste do uterákom vysušených vlasov a užite si nevídaný objem. Tužidlo je vhodné pre všetky typy vlasov.

Kľúčové vlastnosti tužidla na vlasy TONI&GUY Volume Plumping Volumising 222 ml

  • Jednoduchá aplikácia
  • Efekt nadýchaných vlasov už od korienkov
  • Účinne zafixuje váš účes
  • Nezaťažuje vlasy
  • Vhodný pre všetky typy vlasov
  • Objem tužidla na vlasy TONI&GUY Volume Plumping Volumising je 222 ml

Zloženie:
Aqua (water), propane, isobutane, butane, polyquaternium-4, cocamidopropyl betaine, DMDM hydantoin, ethylhexylglycerin, parfum (fragrance), phenoxyethanol, polyquaternium-11, sodium chloride, steareth-2, alpha-isomethyl ionone, benzyl alcohol, benzyl salicylate, butylphenyl methylpropional, citral, citronellol, coumarin, geraniol, hexyl cinnamal, hydroxycitronellal, limonene, linalool

Kód:  STL172
Produktové číslo:  8710908061639

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08