Obnoviť stránku

TONI&GUY silne tužiaci lak 100 ml

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

TONI&GUY silne tužiaci lak 100 ml

Silne tužiaci lak na vlasy TONI&GUY je špičkový kozmetický prípravok na vlasy pre vytvorenie dokonalých účesov, ktoré vám vydržia celý deň. Na vlasoch vám vytvorí antistatickú ochranu, ktorá chráni vlasy nielen proti škodlivým vonkajším vplyvom, ale aj proti vlhkosti. Zároveň zabraňuje poletovaniu vlasov, a tak budete mať svoje vlasy pod stálou kontrolou. Lak vám nechá zafixovaný účes od rána do večera bez toho, aby došlo k jeho porušeniu. Účes bude pôsobiť prirodzeným dojmom a jeho veľkou prednosťou je, že pri použití laku nedochádza k nežiaducemu zlepeniu vlasov a k ich zbytočnej záťaži.
Použitie:
Prípravok sa používa ako finálna starostlivosť o už hotový účes. Po dokončení účesu aplikujte lak na suché vlasy z dostatočnej vzdialenosti. Pred použitím lak pretrepte.
Typ vlasov:
Prípravok je vhodný pre všetky typy vlasov.
Objem:
100 ml

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Objem

Objem 100 ml

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Silná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Vonkajšími vplyvmi
Kód:  STL047
Produktové číslo:  8712561768351

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13