Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

TomTom VIA 52 Europe Lifetime mapy

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TomTom VIA 52 Europe Lifetime mapy

S navigáciou TomTom VIA sa na cestách nestratíte. Na prehľadnom 5" dotykovom displeji v reálnom čase zobrazíte ako priebeh vašej cesty, tak informácie o doprave. Navigácia vám s predstihom ukáže, ktorým jazdným pruhom vyjsť z komplikovanej križovatky, takže už nikdy neodbočíte zle. Spárovaním telefónu cez Bluetooth môžete využiť funkciu handsfree - pomocou vstavaného mikrofónu vybavíte vaše hovory ľahko a bezpečne. Montáž do vozidla pomocou obojstranného držiaku je jednoduchá, a zvládne ju úplne každý.

Kľúčové vlastnosti

  • Doživotná aktualizácia máp Európy zadarmo 4× ročne
  • Bezplatné softvérové aktualizácie
  • Informácie o doprave v reálnom čase
  • Možnosť využiť navigáciu ako handsfree
  • Synchronizácia trás medzi počítačom, tabletom aj telefónom
  • Výdrž batérie až 1 hodinu bez nabíjania
  • Vnútorná pamäť 16 GB a slot na SD karty

Dopravné informácie v reálnom čase

Prepojte navigáciu TomTom s vaším smartphonom prostredníctvom Bluetooth a majte po ruke vždy čerstvé dopravné informácie a aktuálnu databázu rýchlostných radarov. Vďaka inteligentnému plánovaniu trás v reálnom čase vám navigácia pomôže vyhnúť sa dopravným komplikáciám. Služba vyhodnocuje informácie o doprave na základe aktualizácie dát od ostatných vodičov, a navedie vás vždy tou najrýchlejšou cestou k cieľu. Podmienkou je iba aktívne pripojenie k internetu v telefóne - služba spotrebuje v priemere 10 MB dát mesačne.

Doživotná aktualizácia máp Európy zadarmo

Po celú životnosť navigácie vám výrobca TomTom garantuje bezplatné aktualizácie mapových podkladov Európy, ktoré sú k dispozícii pripojením navigácie k počítaču. Mapové podklady sú aktualizované minimálne 4× ročne vrátane zmien na cestách a revidovaných rýchlostných limitov. Zároveň sú pre vaše zariadenie zdarma k dispozícii softvérové aktualizácie, ktoré môžu pridávať nové funkcie, zlepšovať výkon alebo ovládanie navigácie.

TomTom MyDrive

Naplánujte si cieľ vašej cesty v pohodlí domova. Služba TomTom Drive prepojí počítač, tablet či telefón s vašou navigáciou. Vy si tak môžete v kľude naplánovať celú trasu na počítači a následne uložiť do obľúbených položiek. Akonáhle navigáciu v aute pripojíte ku smartphonu s dátovým pripojením, dôjde k synchronizácii cieľov ciest a obľúbených položiek, a vy tak môžete rovno vyraziť.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 144,5 mm
Výška 90,5 mm
Hĺbka 23,8 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 209 g

Druh navigácie

Určenie Auto

Vlastnosti

Uhlopriečka 5 " (12,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 480 × 272 px
Vnútorná pamäť 16 GB

Funkcie

Výbava Dotykový displej
Funkcie Mapy ČR + Európa, RDS TMC (aktualizovaný prehľad dopravy), Radenie do jazdných pruhov, QuickGPSfix (rýchle zameranie GPS), Databáza radarov, Doživotná aktualizácia máp
Spôsob aktualizácie máp Cez počítač
Príjem dopravných informácií Mobilný telefón

Hardvér a softvér

Konektivita Bluetooth
Kód:  PP585v1
Produktové číslo:  1AP5.002.00

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07