Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TomTom Start 52 Regional CE Lifetime mapy

4,6 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TomTom Start 52 Regional CE Lifetime mapy

Nech sa potrebujete autom dostať kdekoľvek, s GPS navigáciou TomTom Start 52 Regional máte istotu, že sa nestratíte. Navigácia s doživotným prístupom k mapám CE LIFETIME TomTom strednej a východnej Európy. Ponúka dotykový 5" displej, 8 GB vnútornú pamäť a slot pre pamäťovú kartu MicroSD. Navigáciu TomTom jednoducho pripevníte držiakom na predné sklo auta, odkiaľ vám bude udeľovať inštrukcie pre istú jazdu do cieľa. Vyhľadávanie cieľov prebieha jednoducho z ponuky Vyhľadať alebo stlačením bodu na mape, a už môžete vyraziť.


Kľúčové vlastnosti TomTom Start 52 Regional

  • Jednoducho použiteľná navigácia
  • 8 GB vnútorná pamäť
  • 5" dotykový displej
  • Slot pre pamäťovú kartu
  • Doživotný prístup k mapám strednej a východnej Európy
  • Doživotná aktualizácia máp
  • Jednoduchá montáž
  • Služba Rýchlostné radary na 3 mesiace
GPS navigácia TomTom Start 52 Regional

GPS navigácia TomTom Start 52 Regional

TomTom – stále aktuálna

K navigácii je zaručená doživotná záruka aktualizácie máp za najlepšiu možnú cenu – úplne zadarmo. Každý rok môžete stiahnuť najmenej 4 plné aktualizácie. Obnova mapových podkladov strednej a východnej Európy (28 krajín) v navigačnom zariadení TomTom prebieha cez počítač. Nové mapy obsahujú zmeny v jazdných trasách a rýchlostných limitov.


Dokonalé navádzanie

Navigácia TomTom Start 52 Regional vám jasne ukáže správny jazdný pruh tak, aby ste mohli hladko pokračovať v naplánovanej trase. Vďaka dokonalému navádzaniu jazdnými pruhmi budete vždy včas pripravení na výjazdy a križovatky. Nikdy neprejdete odbočku a nebudete musieť náhle prechádzať z pruhu do pruhu. 

GPS navigácia TomTom Start 52 Regional

Služba Rýchlostné radary

GPS navigácia TomTom Start 52 Regional ponúka službu Rýchlostné radary na 3 mesiace zadarmo od zakúpenia. Pravidelným pripájaním k počítaču môžete počas 3 mesiacov bezplatne sťahovať aktualizované umiestnenie radarov. Navigácia TomTom Start vás upozorní na blížiaci sa radar, či pripomenie požadovaný rýchlostný limit. 

OBSAH BALENIA
1× navigácia TomTom Start 52 Regional
1× obojstranný držiak do auta
1× USB kábel
1× nabíjačka do auta
Dokumentácia


Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 144,5 mm
Výška 90,5 mm
Hĺbka 23,8 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 209 g

Druh navigácie

Určenie Auto

Vlastnosti

Uhlopriečka 5 " (12,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 480 × 272 px
Vnútorná pamäť 8 GB

Funkcie

Výbava Dotykový displej
Funkcie Mapy ČR + Európa, RDS TMC (aktualizovaný prehľad dopravy), Radenie do jazdných pruhov, Databáza radarov, Doživotná aktualizácia máp
Spôsob aktualizácie máp Cez počítač
Príjem dopravných informácií Rádiové vlny (RDS-TMC)

Mapy

Mapy Bulharsko, Čierna Hora, Česko, Estónsko, Chorvátsko, Taliansko, Kosovo, Cyprus, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Maďarsko, Malta, Nemecko, Poľsko, Rakúsko, Rumunsko, Rusko , Grécko, San Marino, Slovensko, Slovinsko, Srbsko, Švajčiarsko, Ukrajina, Vatikánsky mestský štát

Lokalizácia

Jazyk hlásenia Angličtina, Čeština, Francúzština, Maďarčina, Nemčina, Poľština, Španielčina
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Francúzština, Poľština, Španielčina, Taliančina, Chorvátčina, Bulharčina, Estónčina, Turečtina, Litovčina, Lotyština, Gréčtina
Kód:  PP585u26
Produktové číslo:  1AA5.030.00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02