Obnoviť stránku

TomTom Start 20 Europe LIFETIME mapy

4,3 128 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TomTom Start 20 Europe LIFETIME mapy

Jednoduchá a spoľahlivá GPS navigácia TomTom Start 20 Europe vám zaistí celoživotne aktualizované mapy Európy. Tento kompaktný prístroj, s displejom s uhlopriečkou 4,3 palca, ponúkne svojmu majiteľovi okrem pohodlného a priamočiareho ovládania aj rad praktických funkcií. Samozrejmosťou je zobrazenie všetkých obvyklých informácií a pokynov, dokáže navádzať do jednotlivých jazdných pruhov a križovatky si budete môcť pozrieť v prehľadných 3D schémach.

O výber tej najlepšej trasy v každú dennú dobu sa postará technológia IQ Routes, založená na reálnych údajoch o rýchlostiach a dobe prejazdu od skutočných používateľov. Technológia QuickGPSfix potom zabezpečí rýchle počiatočné zameranie pozície, takže vodič nie je nútený čakať pred začatím jazdy. Mód Ekotrasy poslúži k úspore paliva, databáza radarov ušetrí peniaze za pokuty, pretože vodiča včas upozorní na blížiacu sa kontrolu.

Obzvlášť v mestách sa bude hodiť praktický parkovací asistent, ktorý dokáže vždy vyhľadať najbližšie parkovisko a vodiča k nemu doviesť. Výhodou je tiež integrovaný držiak, vďaka ktorému je možné navigáciu pohodlne používať aj vo viacerých vozidlách. Napájanie prístroja je možné realizovať prostredníctvom adaptéra do zásuvky automobilového zapaľovača alebo zo vstavaného akumulátora.
Vnútorná batéria vydrží na jedno nabitie až 2 hodiny, takže sa prístroj dá využiť tiež pri pešom hľadaní ulice, alebo miesta. Navigácia je vybavená microSD slotom, do ktorého možno v prípade potreby vložiť pamäťovú kartu. Medzi ďalšími funkciami nechýbajú ani hovorené názvy ulíc, záznam častých cieľov, alebo automatické upozornenie na prekročenú rýchlosť jazdy. Vďaka všetkým týmto užitočným vlastnostiam sa vždy ľahko a rýchlo dostanete k cieľu.


Parametre a špecifikácia:
Displej:
Typ: rezistívny dotykový LCD
Uhlopriečka: 4,3" (10,92 cm)
Pomer strán: 16:9
Rozlíšenie: 480 × 272 bodov (WQVGA)
Štart 20 EU LIFETIME mapy:
Technológia IQ Routes
Záruka najnovších máp
Hovorená navigácia
Bezplatné denné opravy máp
Mapy celej Európy (45 krajín)
Navádzanie jazdnými pruhmi
Mimoriadne prehľadná navigácia križovatkami
Zaznačené rýchlostné radary
Parkovací asistent – navedenie na najbližšie parkovisko
Kompatibilný s prijímačom RDS-TMC informácií
Funkcia QuickGPSfix
Režim Ekotrasy
Ďalšie:
Batéria: Až 2 hodiny prevádzky
Slot pre microSD pamäťové karty
Prevedenie:
Farba: čierna
Rozmery: 119 x 85 x 19 mm
Hmotnosť: 154 g
Obsah balenia:
Navigácia TomTom Start 20 Europe s integrovaným držiakom
Micro USB kábel
Nabíjačka do automobilového zapaľovača 12/24 V
Užívateľská dokumentácia

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 119 mm
Výška 85 mm
Hĺbka 19 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 154 g

Druh navigácie

Určenie Auto

Vlastnosti

Uhlopriečka 4,3 " (10,92 cm)
Maximálne rozlíšenie 480 × 272 Mpx

Funkcie

Funkcie Mapy ČR + Európa, Parkovací asistent (vyhľadanie parkoviska), QuickGPSfix (rýchle zameranie GPS), Databáza radarov, Eko trasy, Doživotná aktualizácia máp
Kód:  PP585s232
Produktové číslo:  1EN4.002.19
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13