Obnoviť stránku

TomTom GO Essential 6" Europe LIFETIME mapy + fotoaparát Fuji Instax

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TomTom GO Essential 6" Europe LIFETIME mapy + fotoaparát Fuji Instax

Chcete na svoje cesty naozajstnú GPS navigáciu a nie len náhradu v mobile? GPS navigácia TomTom GO Essential 6" Europe LIFETIME mapy + fotoaparát Fuji Instax je perfektným liekom na všetky cestné neduhy. V každej situácii vám totiž dokáže nájsť najkratšiu či najrýchlejšiu cestu bez zbytočných zachádzok. Záleží len na nastavených požiadavkách a predvoľbách. Táto spoľahlivá GPS navigácia pre osobný automobil zaujme farebným displejom s veľkosťou uhlopriečky 6" a detailným rozlíšením 800 × 480 px. Displej pohotovo reaguje na dotyk, takže sa ovláda úplne jednoducho a výborná viditeľnosť údajov zostane zachovaná, aj keď naň bude dopadať ostré svetlo. Tvorca TomTom umocnil spoľahlivosť navigácie batériou s výdržou 1 h. Kapacitu pamäte je možne zväčšiť malou pamäťovou kartou typu microSD.

Kľúčové parametre GPS navigácie TomTom GO Essential 6" Europe LIFETIME mapy + fotoaparát Fuji Instax

  • Praktická navigácia pre vodičov áut
  • Veľký displej s rozmerom uhlopriečky 6 "
  • Batéria s maximálnou výdržou 1 h
  • Má slot na pamäťové karty typu microSD
  • Pripojiteľná cez bluetooth
  • Je možné aktualizovať mapy Cez mobilný telefón
  • Mapy pokrývajúce celé európske územie
  • Neustále aktuálne podklady
  • Dopravný prehľad v reálnom čase
  • Ukazovateľ správneho jazdného pruhu pre plánovanú trasu
  • Databáza rýchlostných radarov
  • 3D zobrazenie budov

GPS navigácia TomTom GO Essential 6" Europe LIFETIME mapy + fotoaparát Fuji Instax ručí za dokonalú orientáciu

Vo výbave GPS navigácie TomTom GO Essential 6" Europe LIFETIME mapy + fotoaparát Fuji Instax nesmú chýbať mapy všetkých európskych štátov, vďaka čomu nájdete tú pravú cestu aj za hranicami. Jednotlivé mapy máte možnosť aktualizovať cez mobilný telefón. A vďaka tomu, že navigácia ponúka doživotné aktualizácie máp zadarmo, už si nemusíte lámať hlavu s ich dokupovaním. Ak máte radi svižnú jazdu, iste vás milo prekvapí databáza rýchlostných radarov, čo vám pomôže vyhnúť sa pokutám. Pohodlnú jazdu opatrí navigácia TomTom GO Essential 6" Europe LIFETIME mapy + fotoaparát Fuji Instax pomocou RDS TMC, teda aktualizovaným prehľadom o dopravnej situácii.

Nezvyklé funkcie TomTom GO Essential 6" Europe LIFETIME mapy + fotoaparát Fuji Instax

V ponuke si môžete zvoliť aj netradičné funkcie, ktoré zvyšujú pohodlie pri používaní GPS navigácie TomTom GO Essential 6" Europe LIFETIME mapy + fotoaparát Fuji Instax. Prehľad v mestskom prostredí opatrí praktické vykreslenie budov v 3D formáte. Navigáciu prepojíte s telefónom cez bluetooth. Do základnej výbavy tiež zahrňme znázornenie radenia do správnych jazdných pruhov.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 162,9 mm
Výška 105,6 mm
Hĺbka 18,6 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 262 g

Druh navigácie

Určenie Auto

Vlastnosti

Uhlopriečka 6 " (15,24 cm)
Maximálne rozlíšenie 800 × 480 px
Max. veľkosť pamäťovej karty 32 GB
Vnútorná pamäť 16 GB

Funkcie

Výbava Dotykový displej
Funkcie Ovládanie hlasom, Mapy ČR + Európa, RDS TMC (aktualizovaný prehľad dopravy), Radenie do jazdných pruhov, Databáza radarov, 3D budovy, Doživotná aktualizácia máp
Spôsob aktualizácie máp Cez mobilný telefón
Príjem dopravných informácií Rádiové vlny (RDS-TMC)

Mapy

Mapy Albánsko, Andorra, Belgicko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Čierna Hora, Česko, Dánsko, Estónsko, Fínsko , Francúzsko, Gibraltar, Chorvátsko, Írsko, Island, Taliansko, Kosovo, Cyprus, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Malta, Moldavsko, Monako, Nemecko, Holandsko, Nórsko, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Rusko , Grécko, San Marino, Severné Macedónsko, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Turecko , Ukrajina, Vatikánsky mestský štát

Lokalizácia

Jazyk hlásenia Angličtina, Čeština, Francúzština, Maďarčina, Nemčina, Poľština, Ruština, Slovenčina, Španielčina
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Francúzština, Poľština, Španielčina, Ruština

Hardvér a softvér

Konektivita Bluetooth, WiFi
Kód:  PP585u33
Produktové číslo:  1PN6.002.50
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08