Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TomTom GO Essential 6" Europe LIFETIME mapy

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TomTom GO Essential 6" Europe LIFETIME mapy

Jazdite inteligentnejšie s inteligentnou navigáciou TomTom GO Essential

Pokročilá GPS navigácia TomTom GO Essential poskytne všetky dôležité funkcie na precízne naplánovanie trasy a bezpečnú jazdu bez zbytočného zdržiavania v kolónach či iných dopravných obmedzeniach. Veľký 6" dotykový displej prehľadne zobrazí trasu vrátane dôležitých informácií o dopravnej situácii a bodoch záujmu. Súčasťou navigácie sú doživotné mapy celej Európy s možnosťou bezplatnej aktualizácie cez bezdrôtové WiFi rozhranie. Nechýba ani databáza radarov či možnosť plánovania trasy cez aplikáciu MyDrive.


Kľúčové vlastnosti GPS navigácie TomTom GO Essential Europe LIFETIME

  • Mapy Európy s doživotným prístupom
  • Služba Rýchlostné radary na 6 mesiacov zadarmo
  • Plánovanie a analýza cesty cez aplikáciu MyDrive
  • Služba TomTom Traffic
  • Bezdrôtové WiFi a Bluetooth rozhranie
  • Bezplatné automatické aktualizácie
  • Volanie handsfree
  • Smart notifikácia z mobilného telefónu
  • Kompatibilita s hlasovým ovládaním Google Now a Siri
  • Dobíjacia Li-ion batéria
  • Magnetický držiak



interaktívne obrazovka

Interaktívna obrazovka

Vďaka interaktívnej obrazovke s intuitívnym používateľským prostredím ľahko priblížite, oddialite či posuniete mapové podklady. Kliknutím na trasu a ikony získate rýchly prístup k podrobnejším informáciám.

Bezplatné aktualizace

Aktualizácia prostredníctvom WiFi

TomTom GO Essential je vybavená vstavaným WiFi modulom, pomocou ktorého môžete sťahovať najnovšie aktualizácie máp a softvéru bez nutnosti pripojenia navigácie k počítaču. Na nové aktualizácie budete upozornení automaticky.

TomTom Road Trips

TomTom Road Trips

Komunita Road Trips pre vás pripravila starostlivo navrhnuté trasy, vďaka ktorým počas cestovania spoznáte veľa zaujímavých miest vrátane nádherných prírodných scenérií.

Aplikace MyDrive

Plánovanie trasy v aplikácii MyDrive

V aplikácii MyDrive ľahko prispôsobíte vašu trasu a nové body záujmu, ako sú hotely či reštaurácie ocenené v službe TripAdvisor. Trasu môžete ihneď zdieľať do vašej navigácie prostredníctvom WiFi alebo Bluetooth rozhrania.

Doživotná mapy Európy

Doživotné mapy Európy

Navigácia obsahuje predinštalované mapy Európy s aktualizáciou zdarma počas celej životnosti navigačného zariadenia. Získate tak aktuálne mapové podklady, ktoré vás bezpečne dovedú do cieľa.

TomTom Traffic

Služba TomTom Traffic

Služba TomTom Traffic vám prinesie neuveriteľne presné dopravné informácie v reálnom čase. Dozviete sa, kde sa doprava spomalila a prečo, takže získate dokonalý prehľad o tom, čo vás čaká na ceste a čomu je najlepšie sa vyhnúť.

inteligentné upozornenie

Inteligentné upozornenie

TomTom GO Essential vás včas upozorní, ak sa blížite k rýchlostnému radaru a pripomenie vám rýchlostný limit v danom úseku. Takisto vás informuje o miestach častých dopravných nehôd a konci dopravnej zápchy, aby vaša jazda bola čo najbezpečnejšia.

Podpora ovládání hlasem

Podpora hlasových asistentov

Ovládajte navigáciu TomTom GO Essential svojím hlasom. Aktivujte hlasové ovládanie vetou „Ahoj TomTom“ a rýchlo si nastavte budúci cieľ, vyhľadajte adresu, získajte alternatívnu trasu alebo upravte nastavenie hlasitosti či jasu.

Aktívny magnetický držiak

Aktívny magnetický držiak

Súčasťou balenia je praktický magnetický držiak, ktorý umožní jednoduché nasadenie a vybratie navigácie, takže ju nebudete musieť nechávať bez dozoru v automobile.


Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 142 mm
Výška 90,6 mm
Hĺbka 18,8 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 201 g

Druh navigácie

Určenie Auto

Vlastnosti

Uhlopriečka 6 " (15,24 cm)
Maximálne rozlíšenie 800 × 480 px
Vnútorná pamäť 16 GB

Funkcie

Výbava Dotykový displej
Funkcie Mapy ČR + Európa, RDS TMC (aktualizovaný prehľad dopravy), Radenie do jazdných pruhov, Databáza radarov, 3D budovy, Doživotná aktualizácia máp
Spôsob aktualizácie máp Cez mobilný telefón
Príjem dopravných informácií Mobilný telefón

Hardvér a softvér

Konektivita Bluetooth, WiFi
Kód:  PP585u32
Produktové číslo:  1PN6.002.11

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01