Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TomTom GO Camper Tour

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
266,90 €

TomTom GO Camper Tour

Navigácia sa stala neoddeliteľnou súčasťou nášho každodenného života a uľahčuje cestovanie. Navigácia GPS do auta TomTom po zvolení adresy ihneď zobrazí vhodnú cestu do cieľa a poskytne pokyny, ako sa k nemu dostanete. Už nepotrebujete papierové mapy ani sa učiť zložité itineráre. Výslednú trasu budete mať jasne zobrazenú na dobre čitateľnom displeji s uhlopriečkou 6" a kvalitným rozlíšením 800 × 480 px. Ten je navyše plne dotykový a ľahko ovládateľný. Navigácia disponuje batériou, ktorá zaručí chod až na 1 h. Všetky mapy sú vo vnútornej pamäti s veľkosťou 16 GB, ktorú možno zväčšiť MicroSD kartou s kapacitou až 32 GB.

GPS navigácia TomTom GO Camper Tour ...
GPS navigácia TomTom GO Camper Tour ...

Hlavné vlastnosti navigácie GPS TomTom GO Camper Tour

  • GPS navigácia do auta TomTom nájde optimálnu trasu do vami zvoleného cieľa
  • Ľahko čitateľný displej s uhlopriečkou 6" a kvalitným rozlíšením 800 × 480 px
  • Obrazovka s intuitívnym ovládaním
  • Batéria obstará fungovanie až na dobu 1 h
  • Všetky mapy sú uložené v internej pamäti s veľkosťou 16 GB
  • K dispozícii je slot na pamäťovú kartu typu MicroSD s kapacitou 32 GB
  • Užitočné funkcie: ovládanie hlasom, mapy ČR + Európa, RDS TMC (aktualizovaný prehľad dopravy), databáza radarov, súradnice, 3D budovy a doživotná aktualizácia máp
  • Aktualizácia uložených máp funguje cez mobilný telefón
  • Sprostredkovanie príjmu aktuálnych dopravných informácií: mobilný telefón
  • Kompatibilná s operačným systémom iOS a Android
  • S vaším zariadením sa prepojí pomocou technológie WiFi a Bluetooth

Vaša cesta do cieľa bude pohodlná vďaka využitiu moderných funkcií navigácie GPS

Navigácia GPS TomTom obsahuje množstvo moderných funkcií, ktoré ponúkajú praktické výhody. Navigáciu možno pohodlne ovládať hlasom. Jej nastavenie je tak úplne bezpečné, pretože rukami sa venujete riadeniu. Vďaka možnosti používať a zobrazovať geografické súradnice vždy ľahko nájdete cieľové miesto. Zobrazenie budov v 3D podobe môže výrazne zlepšiť vizuálnu orientáciu používateľov. Navigácia vás upozorní na radary na trase, takže sa vyhnete nepríjemným pokutám.

GPS navigácia TomTom GO Camper Tour ...
GPS navigácia TomTom GO Camper Tour ...

Navigácia GPS vždy vyberie správny smer

Stačí naťukať cieľové miesto a navigácia GPS TomTom vám ukáže vhodnú trasu, takže sa vyhnete blúdeniu aj zbytočnému stresu. Navigácia má vo svojej výbave k dispozícii balíček predinštalovaných máp Českej republiky a Európy. Pri cestovaní vás neprekvapia žiadne nové trasy. Nainštalované mapy si môžete doživotne pravidelne aktualizovať. Uložené mapy sa aktualizujú cez mobilný telefón, čím je zaistený prístup k aktuálnym mapám a informáciám o cestách. Navigácia poskytuje najnovšie dopravné informácie v reálnom čase, čo pomáha vodičom plánovať efektívnejšie trasy a vyhnúť sa zápcham a problémovým úsekom. Príjem aktuálnych informácií o doprave je uskutočnený cez mobilný telefón. Navigácia GPS je plne kompatibilná s operačným systémom iOS a Android.

Rozmery navigácie GPS:

105,6 × 162,9 × 18,9 mm (V × Š × H)

Hmotnosť:

262 g

Šírka rámu:

162,9 mm

Parametre a špecifikácia

Druh navigácie

Určenie Auto

Vlastnosti

Uhlopriečka 6 " (15,24 cm)
Maximálne rozlíšenie 800 × 480 px
Max. veľkosť pamäťovej karty 32 GB
Vnútorná pamäť 16 GB

Funkcie

Výbava Dotykový displej
Funkcie Ovládanie hlasom, Mapy ČR + Európa, RDS TMC (aktualizovaný prehľad dopravy), Databáza radarov, Súradnice, 3D budovy, Doživotná aktualizácia máp
Spôsob aktualizácie máp Cez mobilný telefón
Príjem dopravných informácií Mobilný telefón

Mapy

Mapy Albánsko, Andorra, Belgicko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Čierna Hora, Česko, Dánsko, Estónsko, Fínsko , Francúzsko, Gibraltar, Chorvátsko, Írsko, Island, Taliansko, Kosovo, Cyprus, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Malta, Moldavsko, Monako, Nemecko, Holandsko, Nórsko, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Rusko , Grécko, San Marino, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Turecko , Ukrajina, Vatikánsky mestský štát

Lokalizácia

Jazyk hlásenia Angličtina, Čeština, Francúzština, Maďarčina, Nemčina, Poľština, Slovenčina, Španielčina

Hardvér a softvér

Kompatibilný OS Android, iOS
Konektivita Bluetooth, WiFi

Hmotnosť

Hmotnosť 262 g

Rozmery

Šírka 162,9 mm
Výška 105,6 mm
Hĺbka 18,9 mm
Šírka rámu 162,9 mm
Kód:  Tomnav02
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1PN6.002.20
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01