Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TomTom GO 6250 Professional EU LIFETIME mapy

4,8 31 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TomTom GO 6250 Professional EU LIFETIME mapy

GPS navigácia TomTom GO 6250 EU LIFETIME patrí k najmodernejším zariadeniam tejto značky. Je určená najmä pre nákladné vozidlá a autobusy. Okrem celej škály navigačných funkcií v sebe totiž ukrýva zabudovanú SIM kartu. Vďaka tomu získate maximálne presné dopravné informácie prakticky v celej Európe. Úplne sa tak vyhnete plateniu poplatkov za drahé roamingové dáta pri navigácii pomocou inteligentného telefónu. Vďaka tomu sa napríklad počas letnej cesty do Chorvátska vyhnete tým najväčším kolónam a ušetríte veľa hodín času aj vlastných nervov.

Kľúčové vlastnosti navigácie TomTom GO 6250 EU LIFETIME

  • Prehľadný dotykový displej s 6" uhlopriečkou
  • Body záujmu určené pre nákladné vozidlá a autobusy
  • GPS navigácia TomTom GO 6250 Professional EU LIFETIME je kompatibilná s funkciami Siri a Google Now
  • Zabudovaná SIM karta pre bezplatné dátové prenosy v rámci služby TomTom Traffic
  • Dokonalé navádzanie jazdnými pruhmi
  • Parkovací asistent pomôže odstaviť vozidlo
  • Súčasťou balenia je aktívny magnetický držiak
  • Doživotný prístup k službe Rýchlostné radary

GPS navigácia TomTom GO 6250 EU umožní rýchle naplánovanie cesty

Navigácia TomTom GO 6250 je pripravená na spoluprácu s aplikáciou TomTom MyDrive pre inteligentné telefóny. Práve v nej si dopredu pripravíte plánovanú trasu. Akonáhle zapnete navigáciu v aute, tak dôjde k synchronizácii naplánovaných trás. Úplne rovnakou cestou dochádza pri jazde k automatickej aktualizácii dopravných informácií v reálnom čase, pričom sa v priemere využije len 10 MB dát z vášho mobilného internetu.

Mapové podklady zdarma, už navždy

S kúpou GO 6250 získate doživotný prístup k službe TomTom Traffic, s ktorou môžete po celú dobu životnosti zariadenia využívať dopravné informácie v reálnom čase. Ďalej obdržíte doživotný prístup k službe Svetové mapy, v ktorej môžete inštalovať a aktualizovať mapy všade vo svete bez príplatku. Získate tiež doživotný prístup k službe Rýchlostné radary, v ktorej sú presne evidované merače rýchlosti po celom svete.

Moderné vymoženosti GPS navigácia TomTom GO 6250 Professional

Už niekoľko rokov sa počas jazdy nesmie používať telefón. Našťastie navigácia TomTom GO 6250 vyrieši túto zamotanú situáciu s úplnou elegantnosťou. Disponuje totiž výkonnými mikrofónmi a hlasným reproduktorom. Stačí pripojiť telefón prostredníctvom Bluetooth a na displeji navigácie jasne uvidíte, kto vám volá. Váš telefón pritom celý čas zostáva bezpečne uložený a šetríte jeho batériu.

Obsah balenia

  • Zariadenie TomTom GO Professional 6250
  • Aktívny magnetický držiak
  • Priľnavý disk
  • Nabíjačka do nákladného vozidla a kábel USB pre počítač
  • Dokumentácia
 

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 162,9 mm
Výška 105,6 mm
Hĺbka 18,6 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 262 g

Druh navigácie

Určenie Nákladné auto, Autobus

Vlastnosti

Uhlopriečka 6 " (15,24 cm)
Maximálne rozlíšenie 800 × 480 px
Max. veľkosť pamäťovej karty 32 GB
Vnútorná pamäť 16 GB

Funkcie

Výbava Dotykový displej
Funkcie Ovládanie hlasom, Mapy ČR + Európa, RDS TMC (aktualizovaný prehľad dopravy), Radenie do jazdných pruhov, Databáza radarov, 3D budovy, Doživotná aktualizácia máp
Spôsob aktualizácie máp Cez vstavanú SIM kartu
Príjem dopravných informácií Rádiové vlny (RDS-TMC)

Mapy

Mapy Albánsko, Andorra, Belgicko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Čierna Hora, Česko, Dánsko, Estónsko, Fínsko , Francúzsko, Gibraltar, Chorvátsko, Írsko, Island, Taliansko, Kanárske ostrovy, Cyprus, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Madeira, Malta, Moldavsko, Monako, Nemecko, Holandsko, Nórsko, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Rusko , Grécko, San Marino, Severné Macedónsko, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Turecko , Ukrajina, Vatikánsky mestský štát

Lokalizácia

Jazyk hlásenia Angličtina, Čeština, Francúzština, Maďarčina, Nemčina, Poľština, Španielčina
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština, Poľština, Španielčina, Taliančina, Chorvátčina, Bulharčina, Estónčina, Turečtina, Litovčina, Lotyština, Gréčtina, Dánčina, Fínština, Nórčina, Portugalčina, Švédčina

Hardvér a softvér

Konektivita Bluetooth, WiFi
Kód:  PP599g
Produktové číslo:  1PL6.002.12
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17