Obnoviť stránku

TomTom Bandit - Diaľkový ovládač

Príslušenstvo k tovaru

TomTom Bandit - Diaľkový ovládač

Ste majitelia vychytávok, adrenalínoví nadšenci alebo extrémni športovci? Máte vo svojej zbierke aj outdoorovú kameru od spoločnosti TomTom? Potom k nej určite radi privítate príslušenstvo, ktoré vás doslova ohromí. Reč je o diaľkovom ovládaní TomTom Bandit, ktoré zachytí dôležité okamihy vždy, keď budete mať kameru mimo dosahu ruky.

Vlastnosti

  • Farba: čierno-bielo-červená
  • Výška: 24,5 cm
  • Šírka: 17 cm
  • Hĺbka: 6 cm
  • Hmotnosť: 28 g

Je jedinečný

Prevezmite s týmto ovládačom úplnú kontrolu nad stavom videokamery aj v čase, keď ju máte mimo dosahu. Tlačidlá na diaľkovom ovládači a funkcia LED slúžia na rovnaké účely ako tlačidlá a ovládacie prvky LED na kamere. Bezpečne tak môžete kameru ovládať, keď ju máte pripevnenú na riadidlách alebo na volante.

Kód:  PP609q
Produktové číslo:  9LBA.001.04

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01