Obnoviť stránku

Tom Clancys The Division – Xbox One

4,8 19 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,99 €

Tom Clancys The Division – Xbox One


Originálne poňatie a herná ukážka priam vyrazila dych väčšine prítomných novinárov aj návštevníkov na výstave E3 v Los Angeles. Vývojári zo spoločnosti Ubisoft si pripravili mnoho nevídaných prvkov, ktoré doteraz nikto v žiadnej hre nepoužil.


Strhujúce akcie v nebezpečnom prostredí

Pod ťarchou neuveriteľného grafického spracovania sa vaše konzoly rozhodne zapotia, ale bude to stáť za to. Metropola New York po vypuknutí smrteľnej epidémie, ktorá viedla až k zrúteniu mestskej infraštruktúry, ponúka mnoho príbehových liniek a je len na vás, čo sa rozhodnete vyriešiť. Postupné oslobodzovanie policajtov pomôže vrátiť do ulíc aspoň mierny pocit bezpečia.
Pomôcť sa vám ponáhľajú ostatní hráči, s ktorými zložíte dohromady niekoľkočlenné skupiny. Vaša ostrá partia sa potom vydá na púť zlyhávajúcim mestom s cieľom záchrany preživších. Všadeprítomný chaos a anarchia kladú vysoké nároky na spoluprácu hráčov. Odlákanie nepriateľov a ich následné obkľúčenie zo zálohy je len jednou z mnohých možností. Osamotený vo veľkom svete nič nezmôžete.


Hutné prestrelky

Získané skúsenosti rozdeľujete do košatého stromu zručností. Každá postava sa rozvíja podľa preferencií majiteľa. Vysoká inteligencia nepriateľskej organizácie a rozpadajúce sa kulisy známych miest vás opakovane privedú do úzkych. Dajte do toho všetko.

Hutné přestřelky
 

Parametre a špecifikácia

Séria

Herné a filmové série Tom Clancy's

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Xbox Series X, Xbox One
Licencia Škatuľová

Žáner

Žáner Akčný
Herné prostredie Military, Postapokalyptické

Multiplayer

Multiplayer Online, MMO
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 1

Lokalizácia

Textová lokalizácia CS, EN, DE, RU, PL, FR, ES, IT
Zvuková lokalizácia EN, DE, RU, FR, ES, IT

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 18 rokov
Problematickosť obsahu Vulgárna reč, Násilie

Verzia

Platforma Xbox – škatuľa
Edícia Základná

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia Neoptimalizované pre Next-gen
Kód:  MXO110
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3307215998540

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17