Obnoviť stránku

Tom Clancys: Rainbow Six: Siege – Xbox One

4,3 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tom Clancys: Rainbow Six: Siege – Xbox One


Skúsení veteráni taktických akcií si určite spomenú na hru Rainbow Six, v ktorej ste mali za úlohu ako člen elitných policajných jednotiek vniknúť do teroristami chráneného priestoru a zachrániť čo najviac rukojemníkov. Rainbow Six: Siege túto taktiku predvedie v multiplayeri. Disponuje novým enginom AnvilNext, ktorý spoločne s technológiou Realblast, zaisťujúcou realistickú fyziku predvedie na vašej obrazovke skutočné divy a vy budete mať pocit, že ste priamo v centre diania.
Siege jednoducho nadväzuje tam, kde zrušený projekt Rainbow6: Patriots skončil. Skúsení tvorcovia z Ubisoft Montreal následne hodlajú do hry priniesť nutnú porciu realizmu, ktorá k sérii nepopierateľne patrí.


Operátori v akcii

Tím elitných jednotiek polície nevyhnutne potrebuje odborníkov. Vývojári v súčasnosti postupne predstavujú jednotlivé herné postavy, s ktorými sa počas hrania stretnete. Každá z nich so špecifickými vlastnosťami, výhodami a nevýhodami. Tým je ďalej posilňovaný taktický aspekt hry, pretože len správne zladený tím môže byť víťazný. Medzi zatiaľ predstavené charaktery patrí Sledge s kladivom, schopným v okamihu vyraziť obrnené dvere, Mute, ktorý dokáže rušiť nepriateľskú komunikáciu, Smoke, poskytujúci chemické granáty, ktorými spôsobuje poškodenie a zároveň slúži na krytie vášho postupu, Thatcher s EMP granátmi, Thermia, demolačný expert, odborník na stavanie barikád Castle a Ash, špecializujúci sa na výbušné projektilové zbrane. Zostavte si tím podľa vlastného uváženia, ale pamätajte, výber môže do veľkej miery ovplyvniť výsledok zápasu.

six_op

Predovšetkým tímová hra

Základ hry spočíva v boji päťčlenných tímov, ktoré sa spoločným postupom snažia priestor zabezpečiť a ubrániť proti nepriateľom, zatiaľ čo druhý sa snaží obranu narušiť a zachrániť rukojemníkov. Je pritom potrebné sa účelne kryť, pretože nepriateľ môže číhať za každým rohom. Z nateraz známych informácií je následne vylúčená možnosť respawnu, teda každé kolo bude mať hráč len jeden život, presne v štýle starších dielov Rainbow Six. Kvalitná tímová komunikácia je teda absolútnou nutnosťou - v boji sa musíte spoľahnúť jeden na druhého, aby ste splnili svoje ciele.

six_team

Procedurálne zničiteľné prostredie

Vďaka technológii RealBlast bude možné na mape zničiť takmer všetko. Pripravte sa na model deštrukcie, ktorý bude mať značný vplyv na herné situácie. Múry, krycie steny z rozličných materiálov, barikády - všetko bude možné odstrániť so správnou porciou výbušniny, či sústredenou paľbou. Každý zápas tak bude iný, každá bitka s odlišným výsledkom. Rainbow Six: Siege prinesie dosiaľ netušené a nepoznané.

six_destruct

Kľúčové vlastnosti

  • Urputné online boje teroristov a špeciálnych policajných síl
  • Engine AnvilNext, poskytujúci grafiku novej generácie
  • Zničiteľné prostredie pre odlišné herné situácie
  • Žiadny respawn pre nutnosť taktického postupu
  • Hráč má vždy možnosť strieľať - pri šplhaní, stavaní barikád či vykláňaní
six_closure

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Akčný, Strieľačky

Lokalizácia

Textová lokalizácia CS, EN, DE
Zvuková lokalizácia EN, DE

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 18 rokov
Problematickosť obsahu Vulgárna reč, Násilie

Verzia

Platforma Xbox – škatuľa
Edícia Základná

Séria

Herné a filmové série Tom Clancy's

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Xbox Series X, Xbox One
Licencia Škatuľová

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 1

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia Neoptimalizované pre Next-gen
Kód:  MXO181
Produktové číslo:  3307215889374

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07