Obnoviť stránku

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands

%

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands vsádza na úplne otvorené prostredie, v ktorom sa budete sami môcť rozhodnúť, ako s tímom výsadkárov zlikvidujete členov mocného bolívijského drogového kartelu.

Svetom budete prechádzať pešo alebo si zariadite niektoré z prítomných vozidiel

Svetom budete prechádzať pešo alebo si zariadite niektoré z prítomných vozidiel.

Ako elitný výsadkár využijete možnosť splynúť s prostredím vdaka pokročilej výbave

Ako elitnej výsadkár využijete možnosti splynúť s prostredím vďaka pokročilej výbave.

Technické spracovanie na úrovni

Technické spracovanie na úrovni

Tom Clancy' Ghost Recon Wildlands prinesie úžasné grafické spracovanie, o ktoré sa postará pre hru špeciálne vyvíjaný engine. Tešiť sa tak budete môcť na detailne vymodelované prostredie aj charaktery, ktoré vás do zážitku doslova vtiahnu.

Masívne otvorený svet

Masívne otvorený svet

Vo Wildlands sa vám rozmanité prostredie Bolívia otvorí a vy si tak budete môcť prejsť ikonické miesta – od Mŕtvych chodníkov až po rozsiahle nížiny. Preskúmajte pohoria, prejdite sa púšťami, dažďovými pralesmi, či stovkami dediniek – v tomto svete neexistujú hranice.

Na prostredí záleží

Na prostredí záleží

Prostredie nehrá len okrasnú úlohu, ale prispieva k celkovej hrateľnosti. Krytie v púšti bude často oveľa ťažšie, než v nížine, kde máte o celej situácii jasný prehľad. Na druhú stranu si však môžete naplánovať napríklad prepad nepriateľských jednotiek z hrebeňov a vŕškov, takže ich zlikvidujete bez toho, aby vedeli, kto ich napadol.

Výskok vám vleje adrenalín do žíl

Výskok vám vleje adrenalín do žíl.

Naplno si vychutnáte úchvatné výjavy

Naplno si vychutnáte úchvatné výjavy.

Okúste totálnu slobodu

Okúste totálnu slobodu

Je iba na vás, akým spôsobom budete k misiám pristupovať. Vaše okolie bude pri každom priechode hrou reagovať odlišne, čím sa vám naskytnú zakaždým odlišné príležitosti. V koži výsadkára z elitného tímu The Ghosts budete musieť počítať so všetkým a očakávať neočakávané.

Kód:  Hranad0004

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08