Obnoviť stránku

Tlačiarne HP

Tlačiarne HP

Tlačiarne HP: Kvalitná tlač dokumentov a fotografií

Spoločnosť Hewlett – Packard bola založená v roku 1939 neďaleko mesta Palo Alto v Kalifornii. Dnes je HP celosvetovo uznávaným hráčom na poli IT a výrobcom výpočtovej techniky. Dôležitou súčasťou spoločnosti je tlačová divízia. Atramentové i laserové, jednofunkčné i multifunkčné tlačiarne, veľkoformátové plotre aj skenery sú zariadenia, ktoré vám prácu uľahčia. Zároveň HP ponúka maximálnu škálu spotrebného materiálu, kancelárskych a fotografických papierov pre atramentové aj laserové tlačiarne. HP ponúka možnosť predplatenej tlače so službou HP Instant Ink, s ktorou ušetríte až 50 % za spotrebný materiál.

Atramentová tlačiareň HP

Atramentové tlačiarne HP

Atramentové tlačiarne HP sú vhodné pre kvalitnú tlač fotografií s rýchlosťou až 40 strán za minútu pri minimálnych nákladoch. Multifunkčné atramentové tlačiarne HP disponujú obojstrannou tlačou, plnohodnotným skenerom či LAN konektormi na jednoduché pripojenie tlačiarne k PC. Veľa tlačiarní HP taktiež podporuje WiFi a vďaka funkciám Google Cloud Print alebo AirPrint môžete pohodlne tlačiť aj z mobilných zariadení s OS Android alebo iOS.

Laserové tlačiarne HP

Laserové tlačiarne HP vynikajú najmä kvalitnou a vysokorýchlostnou tlačou veľkého množstva textových dokumentov. Laserová technológia tlače zaručuje veľmi ostrý a dobre čitateľný text. Multifunkčné laserové tlačiarne HP, rovnako ako aj atramentové modely, podporujú sieťové funkcie vrátane možnosti tlače z mobilných zariadení. V ponuke sú ako čiernobiele, tak aj farebné laserové tlačiarne vybavené kvalitným skenerom.

Laserová tlačiareň HP
Veľkoformátová tlačiareň HP

Veľkoformátové tlačiarne a plotre HP

Veľkoformátové tlačiarne a plotre HP sú všestranné zariadenia schopné farebnej tlače veľkoformátových fotografií až do veľkosti A1. Technológia HP Click Printing uľahčí tlač projektov a služba HP Designjet ePrint & Share umožní tlač prostredníctvom internetu, aj keď nie ste v blízkosti tlačiarne. Veľkoformátové tlačiarne HP je možné ľahko pripojiť k počítaču pomocou USB a LAN konektorov.

Kvalitný spotrebný materiál HP

Pre spoľahlivú tlač fotografií a dokumentov ponúka spoločnosť HP originálny spotrebný materiál tej najvyššej kvality. Tonery s veľkou výdržou sa skvele hodia do laserových tlačiarní HP a atramentové cartridge prekvapia vysokou odolnosťou proti zasychaniu. Na tlač prvotriednych fotografií odporúčame použiť fotopapier HP s matným alebo lesklým povrchom, ktorý zaručí živé farby a predĺži životnosť fotografií.

Spotrebný materiál HP
Spresniť parametre
731 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12