Obnoviť stránku

Tlačiarne Epson

Tlačiarne Epson – banner

Tlačiarne Epson

Prvé tlačiarne Epson uzreli svetlo sveta v roku 1968. Odvtedy je táto japonská značka známa svojou kvalitou a inovatívnosťou. Ako prvá na trh uviedla atramentovú tlačiareň s vysokým rozlíšením alebo systém na recykláciu kancelárskeho papiera. Tlačiarne Epson roky využívajú ľudia pre svoje osobné potreby, ale aj veľké spoločnosti pre svoj každodenný chod.

Tlačiareň Epson

Nízke náklady na tlač

Vďaka dlhoročným skúsenostiam a inovatívnemu prístupu zaručujú tlačiarne Epson vysokú kapacitu a nízke náklady na tlač. To platí najmä pre tlačiarne s integrovaným tankovým systémom. Tlačiareň Epson je touto technológiou veľmi známa a patrí medzi jej popredných inovátorov.

Rýchla, pohodlná a používateľsky prívetivá obsluha

Vaša nová tlačiareň Epson vás poteší jednoduchosťou a prehľadnosťou. Už pri inštalácii oceníte jej používateľskú prívetivosť a inštalácia a nastavenie tlačiarne sa stanú otázkou niekoľkých chvíľ. Pri každodennom používaní oceníte bezproblémový chod, ktorý tlačiareň Epson ponúka.

Epson Tank systém
Profesionálne tlačiarne Epson

Profesionálne výtlačky s originálnymi atramentmi Epson

Špeciálne navrhnuté vzduchotesné uzávery, filtre a hadičky minimalizujú straty atramentu. Originálne atramenty Epson sú zárukou trvalej špičkovej kvality tlače a profesionálneho vzhľadu dokumentov a fotografií v živých farbách. Originálne atramenty Epson sa vyrábajú v úplne čistom prostredí a sú optimalizované na použitie s technológiou tlačovej hlavy Epson Micro Piezo, ktorá zaisťuje bezkonkurenčnú kvalitu, dlhú životnosť a spoľahlivosť.

Tlačiareň Epson EcoTank

Tlačiareň Epson EcoTank je principiálne iná ako väčšina tlačiarní – namiesto kaziet má veľkú atramentovú nádržku, ktorú je možné dopĺňať atramentom z dodaných fľaštičiek. Od prvého momentu tak máte k dispozícii dostatok atramentu na tlač až 14 000 strán. Ušetríte tak čas aj peniaze, pretože nemusíte často meniť kazety. Inštalácia je jednoduchá a pri dopĺňaní atramentu sa nezašpiníte. Tlačiareň Epson EcoTank je spoľahlivá a produkuje jeden kvalitný výtlačok za druhým.

Tlačiareň epson
Spresniť parametre
576 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16