Obnoviť stránku

TIGI Bed Head Superstar Queen for a Day 300 ml

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

TIGI Bed Head Superstar Queen for a Day 300 ml

Termoaktívna sprej Tigi Superstar Queen for a Day je zhusťujúca sprej pre objem, tvar účesu a silu vlasov.Dodajte svojim vlasom objem, tvar a nekonečne dlhú vzpruhu!S týmto prípravkom budete vyzerať ako ozajstná superstar a budete sa cítiť ako kráľovná po celý deň.Ak Váš účes potrebuje objem už od korienkov, neváhajte.Po použití tohto ultra ľahkého spreje budú Vaše vlasy prirodzené, nezaťažené a budú perfektne držať požadovaný tvar.Sprej vlasy navyše ošetrí a vyživí, preto sú po vyfúkaní plné života, silnejšie, pružnejšie a bohatšie.
Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov, ktoré potrebujú dodať objem.
Použitie:
Nastriekajte na vlhké vlasy, ku korienkom pre väčší objem alebo po celej dĺžke vlasov pre extra pôvabný vzhľad účesu, a vyfúkajte.Možno použiť na suché aj na vlhké vlasy.
Objem:
300 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy
Kód:  KSVL0156

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19