Obnoviť stránku

TIGI Bed Head Big Head Volume Boosting Foam 125 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 7,99 €/ks
Pri kúpe 2 ks 7,61 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 7,22 €/ks

TIGI Bed Head Big Head Volume Boosting Foam 125 ml

Penové tužidlo TIGI Bed Head Big Head Volume Boosting Foam je veľmi kvalitný stylingový prípravok, ktorý vám uľahčí úpravu vlasov a pomôže vytvoriť účes s dlhotrvajúcim objemom a jedinečnou textúrou. Vlasy vyživuje, dodáva im tvar a zanecháva ich jemné a hebké na dotyk. Prednosťou prípravku je technológia priming agent, ktorá ako podkladová báza vytvára ochranný film okolo vlasového vlákna a pripravuje vlasy na ďalší styling. Technológia Texturiser zaisťuje textúru a hydratačný komplex Moisture Complex uzamyká vlhkosť vo vnútri vlasov. Tužidlo s ovocnou vôňou vlasy nezaťažuje a nezanecháva nežiaduce zvyšky. 
Aktívne látky:

  • Technológia priming agent poskytuje vlasovým vláknam ochranu
  • Technológia Texturiser dodáva vlasom textúru
  • Komplex Moisture Complex vyniká svojimi hydratačnými účinkami

Použitie:
Pred použitím dôkladne pretrepte, 1 až 2 pumpičky prípravku naneste do dlaní a vtrite do vlhkých vlasov od ich korienkov až ku končekom. Potom vlasy nechajte voľne uschnúť alebo vyfúkajte pomocou fénu do objemu. 

Zloženie:
Water (Aqua/Eau), Polysorbate 20, Glycerín, Sucrose, PEG-60 Almond Glycerides, polyimidu-1, Cocamidopropyl Betaín, PEG-17 Dimethicone, Phenoxyethanol, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Fragrance (Parfum), PVP, Fucus Vesiculosus Extract, Sea Salt (Maris Sal/Sel marin), Sodium Chloride, Citric Acid, Disodium EDTA, Sodium Lauroyl Lactylate, PEG-4 Dilaurate, PEG-4 laurate, Sodium Benzoate, Iodopropynyl butylcarbamate, PEG-4, butylénu Glycol, Amyl Cinnamal, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Objem, Výživa

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 125 ml

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Stredná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Vonkajšími vplyvmi
Kód:  KSVL3210
Produktové číslo:  615908427684

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04