Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

TicWatch Pro 3 GPS Black

4,3 24 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TicWatch Pro 3 GPS Black


Športové smart hodinky TicWatch Pro 3 GPS

Smart hodinky TicWatch Pro 3 GPS sú na mieru navrhnuté aktívnym športovcom. Majú dostatočný výkon na rýchlu odozvu používaných aplikácií, ale zároveň si zachovávajú čaro klasických hodiniek vďaka dokonale zaoblenému a veľkému displeju s tenkým rámčekom.

TicWatch Pro 3 GPS

GPS

Vstavaný GPS modul je kľúčom na sledovanie všetkých športových aktivít. Hodinky TicWatch Pro 3 GPS určujú presnú polohu zo satelitných systémov GPS, GLONASS, Beidou a Galileo.

TicWatch Pro 3 GPS

Až 45 dní

Vzhľadom k masívnemu využitiu rôznych senzorov sa pohybuje výdrž batérie hodiniek TicWatch Pro 3 GPS približne až na úrovni 3 dní v inteligentnom režime. Avšak v základnom móde so zobrazením čau vydržia dokonca až 45 dní.

TicWatch Pro 3 GPS

NFC platby

Nechajte peňaženku doma a začnite používať mobilný spôsob platenia. Priamo vaším zápästím s NFC hodinkami TicWatch Pro 3 GPS. Je to pohodlné, rýchle a predovšetkým bezpečné.

TicWatch Pro 3 GPS

Tepová frekvencia

Nepretržité sledovanie tepovej frekvencie je dôležitým bonusom pre každého používateľa. Vďaka tomu môžete lepšie sledovať zdravotný stav i kondíciu.

TicWatch Pro 3 GPS

IP68

Vodotesné hodinky TicWatch Pro 3 GPS sú hodinky do nepohody. Ponúkajú totiž odolnosť podľa štandardu IP68. Preto nie je problém ísť si pravidelne zaplávať.

TicWatch Pro 3 GPS

Wear OS

Inteligentné hodinky využívajú špeciálny operačný systém Wear OS, za ktorým stojí spoločnosť Google. Vďaka tomu získate napríklad prístup k službe Google Assistant a k mnohým ďalším.

TicWatch Pro 3 GPS

Osobný asistent na zápästí

Váš telefón a peňaženka môžu zostať celý deň vo vrecku. Mobilné hodinky TicWatch Pro 3 GPS ich nahradia, a to pomocou až trojdňovej výdrže, hlasového asistenta Google Assistant, bezdrôtovými platbami, zabudovanou GPS a odolnosťou IP68 voči vode a prachu.

TicWatch Pro 3 GPS

Športujte a žite zdravo s GPS hodinkami TicWatch Pro 3 GPS

GPS hodinky TicWatch Pro 3 GPS poháňa technológia TicMotion, originálna sada algoritmov vyvinutá výrobcom hodiniek firmou Mobvoi. Táto technológia umožňuje hodinkám proaktívne detegovať váš pohyb, a to bez jediného kliknutia. Vrátane merania tepovej frekvencie alebo vzdialenosti pomocou GPS.

TicWatch Pro 3 GPS

Rýchlejšia odozva ovládacích prvkov

Smartwatch hodinky TicWatch Pro 3 GPS poháňa pomerne výkonný čip Snapdragon 4100, ktorý ponúka nárast výkonu v desiatkach percent voči staršej generácii. Tento čip je taktiež aj dostatočne úsporný.

TicWatch Pro 3 GPS

Atraktívne technické spracovanie

V prípade hodiniek TicWatch Pro 3 GPS výrobca stavil na AMOLED Retina displej s uhlopriečkou 1,40", ktorý ponúkne rozlíšenie 454 × 454 pixelov. Ponúka veľmi vydarené farby a celkovo je jeho vyhotovenie veľmi pekné. Spoľahnúť sa môžete aj na funkciu Always On, ktorá nechá hodinky stále zobrazené.

TicWatch Pro 3 GPS

Operačný systém Wear OS

Wear OS sa pýši vlastným obchodom s aplikáciami, kompletnou češtinou aj Google službami vrátane virtuálneho asistenta alebo Google Pay.


Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0

Displej

Tvar ciferníka Guľatý
Uhlopriečka displeja 1,4 "
Typ displeja AMOLED
Sklíčko Minerálne

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 47 mm
Materiál puzdra Nehrdzavejúca oceľ
Farba puzdra Čierna
Vodotesnosť IP68
Spôsob ovládania Kombinované
Hmotnosť 41,9 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia NFC, Bluetooth, GPS
Typ NFC platby Google Pay
Senzory a hardvér Mikrofón, Reproduktor, Oxymeter, Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Lezenie, Outdoor, Plávanie, Turistika, Veslovanie
Funkcia merania športu Detekcia začatia aktivity, Tepové zóny, Podpora aplikácie Strava
Zdravotné funkcie Meranie saturácie kyslíku v krvi, Monitoring spánku, Meranie úrovne stresu, Umývanie rúk
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Prehrávač hudby v hodinkách, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Vlastné ciferníky, Predpoveď počasia, Režim spánku/nerušiť, Obchod s aplikáciami, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky
Sledovanie polohy a trasy Pomocou GPS v hodinkách
Hlasový asistent Google Assistant

Notifikácie a volania

Telefonovanie Z hodiniek cez spárovaný telefón (v dosahu Bluetooth)
Notifikácie z telefónu Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail
Správy Prednastavené odpovede na správy

Softvér

OS hodiniek Wear OS
Jazyk mobilnej aplikácie Angličtina, Nemčina
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina

Remienok

Farba ramienka Čierna
Materiál remienka Silikón
Vymeniteľný remienok Áno
Min. obvod zápästia 17 cm
Typ zapojenia 22mm Quick Release

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 1 080 h (45 d)
Bežná výdrž batérie 72 h (3 d)
Kapacita úložiska 8,19 GB

Súčasť balenia

Súčasť balenia Dobíjací kábel

Značka/model

Značka TicWatch
Modelový rad Pro 3
Kód:  TicPro004
Produktové číslo:  P1032000300A

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04