Obnoviť stránku

TicWatch E3 Panther Black

3,7 27 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TicWatch E3 Panther Black

TicWatch E3 Panther Black sú elegantné inteligentné hodinky s množstvom žiadaných fzunkcií funkcií

Inteligentné hodinky TicWatch E3 Panther Black ponúkajú nielen pekný dizajn s puzdrom z ľahkého polykarbonátu a 1,3“ displejom s 2.5D zakriveným sklíčkom. Srdcom hodiniek je výkonný procesor Qualcomm® Snapdragon Wear™ 4100 a systém WearOS umožní sťahovanie a používanie obľúbených aplikácií z Google Play. Hodinky TicWatch E3 Panther Black sa môžu pochváliť certifikovanou odolnosťou IP68, takže s nimi môžete bez obáv do bazéna a merať svoj plavecký výkon. Na spárovanie hodiniek s vaším telefónom slúži technológia Bluetooth. K internetu sa môžete ľahko pripojiť vďaka WiFi. Kapacita batérie hodiniek TicWatch E3 Panther Black je 380 mAh.

Kľúčové vlastnosti inteligentných hodiniek TicWatch E3 Panther Black

  • Pokročilé zdravotné senzory na presné meranie pulzu aj saturácie krvi kyslíkom
  • Srdcom hodiniek TicWatch E3 Panther Black je výkonný procesor Qualcomm® Snapdragon Wear™ 4100
  • Vďaka certifikovanej odolnosti IP68 môžete s hodinkami plávať aj v bazéne
  • Rám hodiniek je vyrobený z ľahkého polykarbonátu
  • Hodinky majú 2.5D zakrivený displej s uhlopriečkou 1,3“ (360 × 360 px)
  • Systém WearOS by Google™ ponúkne Google Pay, Google Assistant, Google Map a mnoho ďalšieho
  • Inteligentné hodinky majú hmotnosť iba 32 gramov
  • Na určenie presnej polohy majú hodinky zabudovanú GPS, GLONASS a Beidou
  • Možné platby prostredníctvom hodiniek vďaka NFC a Google Pay
  • TicWatch E3 Panther Black majú zabudovaný mikrofón aj reproduktor
  • Súčasťou hodiniek je kvalitný silikónový remienok v čiernej farbe
  • Jednoduché pripojenie prostredníctvom Bluetooth 5.0, WiFi: 802.11b/g/n
  • Batéria má kapacitu 380 mAh

S hodinkami TicWatch E3 budete mať presné informácie o polohe

Už sa nebudete musieť spoliehať na váš inteligentný telefón s GPS, pretože v hodinkách TicWatch E3 Panther Black je zabudovaný systém GPS, GLONASS a Beidou, vďaka čomu budete mať presné informácie o vašej polohe. To oceníte obzvlášť pri outdoorových aktivitách.

Hodinky TicWatch E3 Panther Black sa pýšia kvalitným remeselným spracovaním

V inteligentných hodinkách TicWatch E3 Panther Black sa snúbi jednoduchý, čistý dizajn so sofistikovaným spracovaním a radom moderných technológií. Displej hodiniek je chránený zakriveným 2,5D sklom. To zaručí hladký povrch až k samotným okrajom obrazovky. Polykarbonátový rám hodiniek TicWatch E3 Panther Black ponúka veľkú odolnosť pri zachovaní nízkej hmotnosti – iba 32 gramov.

Vyjadrite váš štýl štýlovými ciferníkmi

Priamo na hodinkách, alebo v aplikácii Mobvoi si môžete zvoliť akýkoľvek ciferník, ktorý sa vám práve páči. Tie môžete na hodinkách TicWatch E3 Panther Black meniť kedykoľvek budete chcieť – na základe vašej momentálnej nálady, alebo napríklad zvolenému outfitu. Na pozadie si dokonca môžete vložiť aj vlastnú fotografiu.

Nepretržite sledujte vašu pulzovú frekvenciu

Inteligentné hodinky TicWatch E3 disponujú pokročilým snímačom srdcového pulzu. Ten sa postará o presné meranie v reálnom čase. Všetky údaje o srdcovom pulze sú zaznamenávané do týždenného grafu. Ak dôjde k neobvyklým zmenám, tak budete hneď informovaní.

Hodinky TicWatch E3 Panther Black monitorujú saturáciu krvi kyslíkom

Dôležitým ukazovateľom toho, ako vaše telo absorbuje kyslík, je hladina kyslíka v krvi (SpO2). Inteligentné hodinky TicWatch E3 Panther Black disponujú vstavaným LED snímačom, ktorý svietením do ciev na zápästí dokáže saturáciu určiť. Ak zapnete 24-hodinové monitorovanie, tak hodinky TicWatch E3 Panther Black budú v pravidelných intervaloch merať saturáciu krvi kyslíkom vo dne aj v noci a upozornia vás na na prípadné zdravotné riziká.

Zdieľajte informácie o vás s vašimi blízkymi

Prostredníctvom aplikácie TicCare môžete namerané dáta z hodiniek TicWatch E3 Panther Black bez problémov zdieľať napríklad s vašimi blízkymi. Takto budú vaši najbližší vedieť o vašom zdravotnom stave a rovnako tak sa môžete navzájom motivovať k aktivite.

Hodinky spoľahlivo zaznamenajú váš pohyb

Po aktivácii TicMotion sa u hodiniek TicWatch E3 Panther Black  môžete tešiť na proaktívne sledovanie pohybu. Hodinky tak presne zaznamenajú všetky potrebné dáta ako sú údaje o kondícii a zdraví, srdcový pulz, spálené kalórie, či Vo2max.

S hodinkami TicWatch E3 Panther Black môžete bez obáv vyraziť do bazéna

Hodinky disponujú certifikáciou IP68, takže s nimi môžete bez obáv vyraziť do bazéna a poriadne si zaplávať. Hodinky TicWatch E3 Panther Black budú počas plávania spoľahlivo merať váš výkon.

Cvičte inteligentne

Nastavte si v hodinkách TicWatch E3 Panther Black váš cvičebný cieľ a akonáhle dosiahnete požadovanú pulzovú frekvenciu, hodinky vás ihneď upozornia prostredníctvom zabudovaného reproduktora. Ak dôjde k prekročeniu vami nastavenej pulzovej frekvencie, tak vás hodinky upozornia na to, aby ste sa zbytočne nepremáhali.

Hodinky ponúkajú intenzívny tréning

Inteligentné hodinky TicWatch E3 Panther Black disponujú každodennými 30-minútovými tréningmi HIIT. Stačí si nájsť trošku voľného miesta, pripraviť sa a potom sa smelo pustiť do cvičenia.

TicWatch E3 Panther Black majú viac ako 20 tréningových režimov

Každý športovec si určite príde na svoje, pretože hodinky TicWatch E3 Panther Black ponúkajú viac ako 20 profesionálnych tréningových režimov. Hodinky neustále sledujú vašu činnosť v reálnom čase, a to či už ide o korčuľovanie, či horolezectvo, až po vysoko intenzívny intervalový tréning (HIIT).

Inteligentné hodinky TicWatch E3 Panther Black budú monitorovať váš spánok

Kvalitný spánok je pre nás dôležitý, a preto inteligentné hodinky TicWatch E3 Panther Black váš spánok monitorujú. Vďaka technológii TicSleep2.0 sledujú ľahký, hlboký aj REM spánok. Na základe nameraných hodnôt dostanete odporúčania, ktoré vám môžu pomôcť pri vytvorení lepších spánkových návykov. Pokiaľ si na hodinkách TicWatch E3 Panther Black nastavíte budík, tak si môžete byť istí, že budete včas a nenásilne prebudení.

Pre batériu šetrný režim Essential

Ak ste práve preč a hodinkám TicWatch E3 Panther Black klesne energia pod 5 %, tak dôjde k aktivácii úsporného režimu Essential. Tento režim môžete aktivovať aj manuálne a napríklad si aj zvoliť, ako dlho má byť spustený. V tomto stave ukazuje displej hodiniek TicWatch E3 Panther Black iba niektoré údaje – čas a dátum, kroky a srdcový pulz.

Hodinky TicWatch E3 Panther Black umožnia pohodlné platenie

Hodinky podporujú bezkontaktné platenie prostredníctvom Google Pay*. Vďaka tomu môžete nechať vašu kartu v peňaženke a využiť benefit bezkontaktných platieb pomocou hodiniek TicWatch E3 Panther Black.

*Google Pay je k dispozícii len vo vybraných krajinách

Vychutnajte si širokú ponuku aplikácií

Inteligentné hodinky TicWatch E3 Panther Black pracujú s operačným systémom Wear OS od spoločnosti Google, a preto s nimi zvládnete takmer čokoľvek. Nielenže budete mať na výber zo širokej škály obľúbených aplikácií, ale na hodinkách TicWatch E3 môžete prijímať hovory, sledovať váš tréning, alebo prechádzať upozornenia v kalendári.

S hodinkami môžete ovládať inteligentnú domácnosť zo zápästia

Podržte stlačené tlačidlo na napájanie a zapnite funkciu Google Assistant*. Vďaka nej môžete prostredníctvom hodiniek TicWatch E3 Panther Black bez problémov riadiť vašu inteligentnú domácnosť prostredníctvom vášho hlasu.

*Google Assistant nie je k dispozícii v niektorých jazykoch a krajinách

Obsah balenia inteligentných hodiniek TicWatch E3 Panther Black

  • Inteligentné hodinky TicWatch E3 Panther Black
  • Kábel na nabíjanie hodiniek
  • Manuál

Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Určenie Unisex
Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17

Displej

Tvar ciferníka Guľatý
Uhlopriečka displeja 1,3 "
Typ displeja LCD
Sklíčko Chemicky tvrdené

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 47 mm
Materiál puzdra Plast
Farba puzdra Čierna
Vodotesnosť IP68
Spôsob ovládania Kombinované
Hmotnosť 32 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia NFC, Bluetooth, WiFi, GPS
Typ NFC platby Google Pay
Senzory a hardvér Mikrofón, Reproduktor, Oxymeter, Barometer, Vibrácie, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop

Funkcie

Športové aktivity Bedminton, Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Outdoor, Plávanie, Turistika, Veslovanie
Funkcia merania športu Krokomer, Tepová frekvencia, Detekcia začatia aktivity, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Tepové zóny, Podpora aplikácie Strava, Vyjdené poschodia, Tempo
Zdravotné funkcie Meranie saturácie kyslíku v krvi, Monitoring spánku, Upozornenie na srdcové problémy, Meranie telesnej teploty, Inteligentné budenie, Dychové cvičenia, Pripomenutie pohybu, Umývanie rúk
Smart funkcie Hľadanie mobilu, Navigácia, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Vlastné ciferníky, Predpoveď počasia, Režim spánku/nerušiť, Obchod s aplikáciami, Detekcia pádu, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky
Sledovanie polohy a trasy Pomocou GPS v hodinkách
Hlasový asistent Google Assistant

Notifikácie a volania

Telefonovanie Z hodiniek cez spárovaný telefón (v dosahu Bluetooth)
Notifikácie z telefónu Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail
Správy Odpoveď na správu diktovaním, Prednastavené odpovede na správy

Softvér

OS hodiniek Wear OS
Jazyk mobilnej aplikácie Angličtina
Jazyk rozhrania Čeština, Angličtina, Nemčina

Remienok

Farba ramienka Čierna
Materiál remienka Silikón
Vymeniteľný remienok Áno
Min. obvod zápästia 16,5 cm
Typ zapojenia 20mm Quick Release

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 1 080 h (45 d)
Bežná výdrž batérie 36 h (1,5 d)
Kapacita úložiska 8 GB

Súčasť balenia

Súčasť balenia Dobíjací kábel

Značka/model

Značka TicWatch
Modelový rad E3
Kód:  TicE3pb
Produktové číslo:  P1034000400A

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03