Obnoviť stránku

Thule Subterra TSDP115SND 15 "piesok

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Thule Subterra TSDP115SND 15 "piesok

Flexibilný batoh inšpirovaný cestujúcim s ľahko prístupnými priehradkami a prispôsobenými 15 "tabletami MacBook a 10,1" iPad . Vynikajúca ochrana proti nárazom je zaručená inovatívnym dizajnom SafeEdge hlavného oddelenia a mäkkým polstrovaním vrecka na tablety. Sofistikovaný systém vreciek a odkladacích priestorov sa hodí všetko, čo potrebujete. Pohodlný prístup k prenosnému počítaču a tabletu zabezpečuje dvojitý prístup cez odkladaciu priehradku alebo bočný zips. Balenie vecí je hračka, vďaka širokému otvoreniu hlavného oddelenia. Navyše batoh má nadčasový dizajn a ponúka kvalitné spracovanie, ktoré zaručuje dlhú životnosť.

Přímo na míru vašemu MacBooku a tabletu iPad

  • Batoh pre 15 "MacBook a iPad / 10,1"
  • Návrh SafeEdge pre ochranu proti nárazu
  • Dvojitý prístup cez vrchné vrecko alebo bočný zips
  • Sofistikovaný vreckový systém
  • Široké otvorenie hlavného priestoru
  • Nadčasový dizajn

Sofistikovaný vreckový systém

Okrem batožinového priestoru a batožinového priestoru má batoh ľahko prístupnú pružnú prednú kapsu, ktorá pohodlne zapadá do veľkých predmetov, ako je U-lock alebo záložný napájací zdroj pre notebook. Vložte stredne veľkú, často používanú, slúchadlo, čiapku alebo rukavice do zvislej, skrytej kapsy. Organizér s klipom je ideálny pre prístupovú kartu alebo kľúče. Vnútorné sieťované vrecko na zips slúži na viditeľné, ale bezpečné umiestnenie malých predmetov. Batoh je navyše integrovaný s ozdobným systémom, ktorý pozýva obojstranný hák a osvetlenie bicykla.

Viac informácií

Vnútorné rozmery (cm):
24,9 × 36,4 × 24
Hmotnosť (kg):
0,99 kg

Hlasitosť (l):
25
materiál:
nylon

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nylon

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 28 cm
Šírka 33 cm
Výška 47 cm

Materiál

Materiál Nylon

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 15 "
Kód:  THU071z
Produktové číslo:  TL-TSDP115SND
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01