Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Thule EnRoute TL-TEBP315 čierny

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Thule EnRoute TL-TEBP315 čierny

Thule EnRoute TL-TEBP315 v čiernej farbe je praktický batoh, ktorý ochráni váš počítač aj tablet. Ponúka však širšie možnosti využitia. Batoh disponuje mnohými ďalšími vreckami, do ktorých si môžete uložiť napríklad školské zošity či dokumenty, desiatu, okuliare alebo mobilný telefón. Pojme notebook s uhlopriečkou až 14" alebo MacBook s uhlopriečkou 15". Do vrecka pre tablet sa zmestí tablet s veľkosťou až 10". V bočných sieťových vreckách môžete nosiť fľašu na pitie alebo napríklad dáždnik. Batoh je teda veľmi praktický a má hmotnosť iba 880 g. Je ideálny na výlety, do školy aj do práce.

Vlastnosti čierneho batohu Thule EnRoute

  • Vystužené vrecko na 14" notebook alebo 15" MacBook a oddelené vrecko na 10" tablet
  • Batoh Thule EnRoute TL-TEBP315 v modrej farbe má objem 20 litrov
  • Pohodlné vystužené popruhy
  • Vystužený zadný panel s odvetrávaním
  • Mäkko vystužené vrecko vhodné na telefón
  • Veľké vnútorné vrecko na zošity alebo desiatu
  • Dve vnútorné sieťové vrecká na zips pre uloženie drobností
  • Bočné elastické vrecká na fľašu, dáždnik, kľúče a iné drobnosti
  • Pútko pre uchytenie dodatočných vecí a pútko na prichytenie blikačky

Moderný, elegantný, priestranný aj pohodlný

Vďaka šikovnému rozvrhnutiu úložných priestorov čierneho batohu Thule EnRoute TL-TEBP315 a objemu 20 litrov so sebou môžete nosiť všetko potrebné kamkoľvek chcete. Hlavný oddiel ponúka vystužené vrecká pre 14" notebook alebo 15" MacBook, 10" tablet a priestor pre zošity do školy, desiatu alebo oblečenie. Do hlavného oddielu batohu sa dostanete vrchnou aj bočnou stranou. Mobil si môžete uložiť do ďalšej mäkko vystuženej kapsy. Ak vyrazíte s batohom na výlet, určite sa budú hodiť vnútorné sieťové vrecká napríklad na POWERBANK, bočné elastické vrecká na fľašu alebo dáždnik alebo skryté pútko na upevnenie dodatočného nákladu. Pohodlie pri nosení zaistí vystužená chrbtová časť s kanálikom pre prúdenie vzduchu.

Thule EnRoute je bezpečný a napriek tomu ľahký

Čierny batoh Thule EnRoute TL-TEBP315 je vyrobený z moderných materiálov 330D nylon mini ripstop a 600D polyester. Výhodami týchto materiálov sú napríklad nepremokavosť, vysoká odolnosť voči treniu a predratiu, vysoká pevnosť, a to všetko pri zachovaní nízkej hmotnosti 880 g. Nemusíte mať teda obavu o bezpečnosť vašich vecí, ani o poškodenie batohu vplyvom častého nosenia.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Unisex

Materiál

Materiál Polyester, Nylon

Hmotnosť

Hmotnosť 0,88 kg

Výbava

Vrecká Vrecko na notebook, Vrecko na fľašu, Horné vrecko
Popruhy Nastaviteľné popruhy
Vlastnosti a výbava Priedušná zadná stena, Odľahčená konštrukcia
Kód:  THU094h07
Produktové číslo:  TL-TEBP315K
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18