Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Thule Crossover TCSP313K čierny

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Thule Crossover TCSP313K čierny

Štýlový batoh cez jedno rameno v duchu jednoduchosti a funkčnosti. Ľahké a odolné materiály, medzi ktorými sú aj vodoodolné tkaniny, sú dobrou voľbou na prenášanie cenného vybavenia. Ochránia všetko vložené, neponesiete zbytočne veľkú záťaž a majú dlhú životnosť. Výhodou jednoramenného vyhotovenia je jednoduché otočenie batohu dopredu a následná manipulácia s inventárom bez nutnosti ho dávať dole.

Hlavnou časťou batohu je široký, priedušný popruh a chrbtová časť s kanálikmi, aby ste mali dobrú ventiláciu. To oceníte najmä za teplejších dní. Vďaka tomu sa vám bude dobre nosiť, aj keď ho plne naložíte. Vnútorná časť pojme až 13" notebook, ale má aj množstvo vreciek na elektroniku a drobnosti, ktoré by sa vám mohli hodiť. Nenápadné vrecko v ramennom popruhu je určené na uloženie telefónu a drobných predmetov.

Parametre a špecifikácia:

Určené pre:
Notebook do uhlopriečky 13"

Objem:
17 litrov

Materiál:
Dobby nylon

Rozmery:
Vonkajšie: 29,5 x 41,9 x 22,1 cm (š x v x h)
Vnútorné: 23,1 x 33 x 2,8 cm (š x v x h) (pre notebook)

Hmotnosť:
0,67 kg

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nylon

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 22 cm
Šírka 29,5 cm
Výška 42 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 0 kg

Objem

Objem 17 l

Výbava

Vrecká Vrecko na notebook, Vrecko na cennosti

Materiál

Materiál Nylon

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 13 "

Farba

Farba Čierna, Modrá
Kód:  THU09911f
Produktové číslo:  TL-TCSP313K
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03