Obnoviť stránku

Thule Covert TCDM100 malá čierna

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Thule Covert TCDM100 malá čierna

Zaobstarali ste si kvalitnejšiu zrkadlovku a nemáte ju kam uložiť? Potom je práve pre vás taška od firmy Thule voľbou, ktorej určite neodoláte. Elegantná malá taška 2 v 1 s vyberateľným vnútorným puzdrom SafeZone totiž zaručí vášmu prístroju maximálnu ochranu. Tú potom podčiarkne aj pevný vodoodolný materiál. Taška Thule vás určite nesklame.

Technická špecifikácia:

  • Farba: čierna
  • Materiál: nylon
  • Vonkajšie rozmery: 43,0 × 24,0 × 16,0 cm
  • Vnútorné rozmery: 30,0 × 19,0 × 13,0 cm
  • Hmotnosť: 0,88 kg

Dokonale priestranná

V prípade tejto elegantnej tašky cez rameno sa návrhári inšpirovali japonskými origami. Vznikol tak systém deliacich priečok, ktoré si môžete podľa vlastnej potreby prispôsobiť tak, aby spoľahlivo ukotvili a chránili všetky časti vášho príslušenstva. Telo tašky je dosť rozmerné, a tak bez problémov uschová poloprofesionálnu zrkadlovku, dva objektívy a blesk. Vyberateľné puzdro má navyše vystužené dno s dvojitou hustotou, nemusíte sa teda obávať, že sa vám prístroj pokazí.

Perfektná voľba

Vnútorná podšívka tašky kontrastuje s jej čiernym telom, a tak v nej ľahko nájdete aj drobné časti príslušenstva. Navyše budete mať prehľad, kde sa práve nachádza váš iPhone, či kľúče. Oceníte aj vodoodpudivé upevňovacie prvky Duraflex, ktoré zabezpečia bezpečné uzavretie hlavného priestoru tašky. Každý fotograf sa chce pochváliť svojimi novými úlovkami. Poteší vás tak rýchly prístup k vrecku, ktoré je určené na iPad. Putovaním za krásnymi úlovkami vášmu ramenu uľaví nastaviteľný čalúnený popruh a zosilnené horné ucho.

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre digitálne zrkadlovky

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška 43 cm
Vonkajšia hĺbka 16 cm
Vonkajšia šírka 24 cm
Hmotnosť 0,88 kg

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška 30 cm
Vnútorná šírka 19 cm
Vnútorná hĺbka 13 cm

Vlastnosti

Užitočné vlastnosti Priehradka na notebook či tablet
Kód:  THU074k
Produktové číslo:  TL-TCDM100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13