Obnoviť stránku

Thrustmaster Yellow box pre Gamepad ESWAP

Thrustmaster Yellow box pre Gamepad ESWAP

Navrhnuté pre víťazstvo

Táto štýlová kolekcia exkluzívnych prídavných modulov pre ovládač Thrustmaster eSwap Pro rozširuje možnosti tohoto zariadenia o nové prvky, ktoré vám pomôžu na ceste k víťazstvu. Jednotlivé moduly disponujú novými tvarmi s textúrami, precíznym ovládaním a dlhou životnosťou na zvýšenie vášho herného komfortu.


Súprava Thrustmaster Yellow box obsahuje

  • 2× ministick
  • 2× vymeniteľná hlava ministicku
  • 2× modul na uchopenie
  • 2× dlhá spúšť
  • 1× štvorsmerný D-pad modul
  • Úložný box na moduly

Dlhé triggery

Dlhšie precízne spúšte

Tieto 2 moduly sú alternatívou ku krátkym triggerom a vďaka ergonomickej a odolnej konštrukcii poskytnú hráčom nový pocit ovládania s maximálnou presnosťou.

Flexibilné ministicky

Flexibilné ministicky

Vysoké ministicky s kovovými kĺbmi sa postarajú o plynulé a presné pohyby za každých okolností. Navyše si môžete zvoliť štýl hlavy ovládača (konvexný alebo konkávny), ktorý vám viac vyhovuje.

Ergonomické uchopenie

Ergonomické uchopenie

Výmenné rukoväti s textúrou sú konštruované pre úplne nový zážitok, ktorý poskytuje optimálnu ergonómiu pri dlhotrvajúcich herných akciách.


Kompatibilita

Súprava Thrustmaster Yellow box v štýlovej žlto-čiernej farbe je kompatibilná s ovládačmi eSwap Pro, eSwap Pro PS4™ a eSwap Pro PS4™ – Street Fighter Edition.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Žltá

Farba

Farba Žltá

Platforma

Platforma PC, PS4
Kód:  MA517e7
Produktové číslo:  4160760

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04