Obnoviť stránku

Thrustmaster Yellow box pre Gamepad ESWAP

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Thrustmaster Yellow box pre Gamepad ESWAP

Navrhnuté pre víťazstvo

Táto štýlová kolekcia exkluzívnych prídavných modulov pre ovládač Thrustmaster eSwap Pro rozširuje možnosti tohoto zariadenia o nové prvky, ktoré vám pomôžu na ceste k víťazstvu. Jednotlivé moduly disponujú novými tvarmi s textúrami, precíznym ovládaním a dlhou životnosťou na zvýšenie vášho herného komfortu.


Súprava Thrustmaster Yellow box obsahuje

  • 2× ministick
  • 2× vymeniteľná hlava ministicku
  • 2× modul na uchopenie
  • 2× dlhá spúšť
  • 1× štvorsmerný D-pad modul
  • Úložný box na moduly

Dlhé triggery

Dlhšie precízne spúšte

Tieto 2 moduly sú alternatívou ku krátkym triggerom a vďaka ergonomickej a odolnej konštrukcii poskytnú hráčom nový pocit ovládania s maximálnou presnosťou.

Flexibilné ministicky

Flexibilné ministicky

Vysoké ministicky s kovovými kĺbmi sa postarajú o plynulé a presné pohyby za každých okolností. Navyše si môžete zvoliť štýl hlavy ovládača (konvexný alebo konkávny), ktorý vám viac vyhovuje.

Ergonomické uchopenie

Ergonomické uchopenie

Výmenné rukoväti s textúrou sú konštruované pre úplne nový zážitok, ktorý poskytuje optimálnu ergonómiu pri dlhotrvajúcich herných akciách.


Kompatibilita

Súprava Thrustmaster Yellow box v štýlovej žlto-čiernej farbe je kompatibilná s ovládačmi eSwap Pro, eSwap Pro PS4™ a eSwap Pro PS4™ – Street Fighter Edition.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Žltá

Farba

Farba Žltá

Platforma

Platforma PC, PS4
Kód:  MA517e7
Produktové číslo:  4160760

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04