Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Thrustmaster T300 RS

4,8 154 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Thrustmaster T300 RS

Dokonalý volant od spoločnosti Thrustmaster je vyvinutý na špičkové herné zážitky v pretekárskych hrách. Výnimočná presnosť a množstvo funkcií vám umožní vychutnať si pocity z hrania, ako by ste sami boli v reálnom pretekárskom vozidle. Volant Thrustmaster T300 RS ako prvý prichádza s rozsahom otáčania až do uhla 1080° s technológiou Force Feedback s úžasne rýchlou odozvou na reálne pocity počas jazdy na nerovnom teréne a aj pri zrážke s inými vozidlami. Volant je určený na pripojenie ku konzolám PS3 a PS4, výrobca však zaručuje funkčnosť aj pre PC. Keďže sa Thrustmaster stal exkluzívnym partnerom BenQ Virtual GP 2015, môžete si byť istí, že získate vybavenie, s ktorým jazdia profesionáli v odbore herného pretekania.

Kľúčové vlastnosti volantu Thrustmaster T300

  • Dve kovové radiace páky dlhé 13 cm umožnujú skvelé radenie a obsahujú dotykové spínače s životným cyklom vyše 10 000 000 aktivácií
  • 8 akčných tlačidiel (vrátane dvoch na základni) a D-Pad
  • Trojpolohový Manettino ciferník s tlačnou funkciou v strede
  • Dvojica pedálov v kovovom vyhotovení s dostatočne vysokou hmotnosťou na zabezpečenie dokonalej stability
  • Pedále majú kompletne nastaviteľnú výšku a vzdialenosť (6 možných pozícií na každý pedál)
  • Brzdový pedál je vybavený zosilneným a nastaviteľným odporom na maximálne reálny pocit z jazdy
  • Odnímateľný volant s prvkami Thrustmaster Quick Release system
  • Úplne programovateľný

Perfektné, presné ovládanie

Thrustmaster T300 RS má priemer 28 cm, jeho obvodový veniec je kompletne pogumovaný. Rýchle radenie umožňujú sekvenčné páčky pod volantom, tak ako je to aj v naozajstných športových autách. Ďalej je k dispozícii celkom 13 akčných tlačidiel a 8-smerové tlačidlo D-Pad. Na dôkladnú akceleráciu a brzdene je pripravený plynový a brzdový pedál, ktoré vďaka kovovému vyhotoveniu poskytujú dokonalú stabilitu aj v tých najhorších situáciách, keď sa stovky koní rútia k cieľu. Pedále sa dajú výškovo nastaviť do celkom šiestich možných pozícií a brzdový pedál navyše disponuje nastaviteľným odporom na maximálne reálny pocit z jazdy.

Jednoduché vylepšenia

Jednou z výhod súpravy volantu a pedálov Thrustmaster T300 RS je možnosť výmeny jednotlivých komponentov. Hráči si môžu vybrať zo širokej ponuky doplnkov (Addon), aby získali ten najlepší pretekársky volant na trhu. Pretekár môže začať s pedálmi a vybrať si medzi T3PA alebo T3PA PRO. Kovové a kompletne tlakovo nastaviteľné pedále s progresívnym odporom ponúkajú reálny pocit z jazdy. Spojkový pedál je samozrejmosťou.

Úžasná presnosť

Vývojový tím Thrustmaster do volantu začlenil technológiu H.E.A.R.T. HallEffect, vďaka ktorej sa citeľne zvýšila presnosť ovládania. Tieto bezkontaktné magnetické snímače majú 16-bitové rozlíšenie, čo znamená celkom 65536 hodnôt na snímanie polohy volantu. Thrustmaster T300 RS je vybavený vnútornou pamäťou. Ľahko tak môžete upgradovať firmware ihneď po vydaní jeho aktualizácie.

Technické špecifikácie:

Kompatibilita:
PlayStation 3, PlayStation 4, PC

Ostatné:
Rozsah otáčania: 270° – 1080°
13 tlačidiel
Osemsmerný D-Pad
Radenie pod volantom
Force Feedback

Vyhotovenie:
Kovové pedále
Kovový stred volantu
Pogumovaný obvod volantu

Hmotnosť:
1,2 kg

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Platforma

Platforma PC, PS5, PS4, PS3

Vstupy a výstupy

Pripojenie USB-A

Pripojenie

Typ pripojenia Káblové

Funkcie

Funkcie Spätná väzba/force feedback, Programovateľné tlačidlá, D-Pad
Počet tlačidiel 13 ×
Počet pedálov 2 ×
Min. uhol otočenia 270 °
Max. uhol otočenia 1 080 °

Vlastnosti

Typ Replika
Kód:  MA516h1
Produktové číslo:  4160604

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08