Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Thrustmaster T-LCM PEDALS

4,8 36 hodnotení
163,90 €

Thrustmaster T-LCM PEDALS

Robustná pedálová súprava s nastaviteľnou brzdnou silou

Celokovová pedálová súprava Thrustmaster T-LCM PEDALS s technológiou snímačov tlaku Load Cell sa postará a ultra presné brzdenie v pretekárskych hrách. Pedále využívajú magnetické snímače s bezkontaktnou technológiou H.E.A.R.T., ktorá zaručí vysokú presnosť ovládania a dlhú životnosť. Pomocou šiestich pružín ľahko nastavíte optimálnu brzdnú silu a jednotlivé pedále môžete navyše prispôsobiť podľa vlastných preferencií pre dokonalý herný zážitok. Opierka nôh je pokrytá textúrovaným povrchom, ktorý má protišmykovú funkciu.


Kľúčové vlastnosti pedálov Thrustmaster T-LCM PEDALS

  • Pedále Thrustmaster sa postarajú o skvelý herný zážitok
  • 100 % kovová konštrukcia
  • Thrustmaster pedále ponúkajú vďaka technológii H.E.A.R.T. rozlíšenie až 16 bitov
  • Súprava šiestich pružín umožňuje nastavenie ideálnej brzdnej sily
  • Pri každom pedáli môžete nastaviť výšku, sklon i rozpätie
  • Textúrovaný povrch zabraňuje šmýkaniu
  • Mŕtvu zónu a elektronickú silu môžete nastaviť cez kalibračný softvér
  • Kompatibilné s PC, PS4, Xbox One aj Xbox Series

Magnetická technológia H.E.A.R.T.

Exkluzívna technológia H.E.A.R.T. (HallEffect AccuRate Technology) využíva bezkontaktné magnetické senzory, ktoré zabezpečia chirurgickú presnosť ovládania so 16-bitovým rozlíšením a vynikajú aj dlhou životnosťou.


Thrustmaster T-LCM PEDALS s tenzometrickým snímačom LOAD CELL

Súprava T-LCM Pedals je vybavená brzdovým pedálom, ktorý sa dokonale prispôsobí intenzite používania a štýlu jazdy. Vďaka tomu je dosiahnutá optimálna brzdná sila podľa tlaku vyvinutého na brzdový pedál, ktorý môže predstavovať až 100 kg.


Nastaviteľná brzdná mechanická sila

Súčasťou balenia je súprava šiestich pružín, pomocou ktorých dosiahnete široké možnosti nastavenia. Pomocou pružín nastavíte optimálnu tlakovú silu, aby čo najlepšie vyhovovala vašej pretekárskej zostave (stôl, stojan, kokpit).


Thrustmaster T-LCM PEDALS disponujú 100 % kovovou konštrukciou

Pedálová súprava T-LCM Pedals ponúka stabilnú a robustnú kovovú konštrukciu, ktorá bola navrhnutá v spolupráci so skúsenými pretekármi. Skladá sa zo 100 % kovovej hlavy pedálov pripojenej ku kovovým ramenám, ktoré sa postarajú o vynikajúcu priľnavosť pre maximálne reálny pocit počas používania.


Nezávisle nastaviteľné pedále

Pri všetkých troch pedáloch je možné nezávisle nastaviť ich výšku, náklon a rozstup. Pomocou kalibračného softvéru elektronicky nastavíte požadovanú brzdnú silu a súčasne mŕtve zóny pre všetky tri pedále zvlášť.


Thrustmaster T-LCM PEDALS vynikajú vysokou stabilitou

Kovová opierka nôh je vybavená výraznou textúrou, ktorá počas pretekárskej akcie zabráni nechcenému šmýkaniu. Vďaka vysokej hmotnosti presahujúcej 5 kg je zabezpečená vynikajúca stabilita, na ktorú sa môžete vždy spoľahnúť.



Parametre a špecifikácia

Platforma

Platforma PC, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One

Pripojenie

Typ pripojenia Káblové

Farba

Farba Strieborná

Funkcie

Počet pedálov 3 ×

Vlastnosti

Typ Pedále
Kód:  MA515t2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4060121

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02