Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Thrustmaster T.Flight Rudder

4,5 24 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -17 %
82,90 € 99,90 €

Thrustmaster T.Flight Rudder

Thrustmaster T.Flight Rudder sú vôbec prvé pedále so systémom S.M.A.R.T. posuvných koľajničiek pre hladké riadenie. Vďaka ergonomickému dizajnu a opierke na pätu môžete položiť celú nohu na pedál. Opierky na pätu sú úplne odnímateľné, vďaka čomu sa dá využiť aj alternatívna konfigurácia – ovládanie pedálov pomocou brušiek prstov nohy a s pätou na podlahe. Ak opierku nohy budete využívať, vaše nohy budú 100 % odpočívať. Veľká základňa a naklonená konštrukcia v sebe kombinujú komfort so stabilitou.

Kľúčové vlastnosti

  • Dva diferenciálne brzdové pedále
  • Systém S.M.A.R.T.
  • Samocentrovacie osi pedálov
  • Veľké pedále s veľkosťou 25 cm
  • Odnímateľné opierky
  • Pokročilý kalibračný softvér
  • Určené pre PC a PS4

S.M.A.R.T. (Sliding Motion Advances Rail Track)

Systém štyroch posuvných koľajníc vyrobených z vysoko kvalitného priemyselného hliníka zaručujúceho dokonale hladké riadenie. Vďaka samocentrovacej osi pedálov získate dokonalú rovnováhu medzi hladkosťou a odporom k opätovnému vycentrovaniu. Veľký rozsah pohybu umožní veľmi presné manévre. Opierka nohy je veľká 25 cm, čo uvítajú používatelia s veľkou nohou (veľkosť obuvi až 45). V neposlednom rade treba spomenúť všestranný ergonomický dizajn vhodný pre vzdušný boj, vesmírne adventúry a aj civilné lety či ďalšie.

Pokročilý kalibračný softvér

Na webe výrobcu si môžete stiahnuť a nainštalovať pokročilý kalibračný softvér, s ktorým ľahko upravíte mŕtve zóny na začiatku a konci rozsahu pohybu pedálov a na dvoch diferenciálnych brzdových osiach podľa vašich predstáv. Ďalej potom môžete nastaviť centrálne mŕtve zóny na pedáloch či uložiť tieto úpravy priamo vo vnútornej pamäti adaptéra. S pokročilým programovacím softvérom pre PC T.A.R.G.E.T. môžete programovať osi pedálov a diferenciálne brzdy.

Kompatibilita

PC: Operačný systém Windows 10/8/7/Vista, je kompatibilný so všetkými joystickmi na trhu vďaka Thrustmaster ovládačom, kompatibilný so všetkými hrami podporujúcimi multi-USB a pedále.
PC a PS4: Je kompatibilný a priamo sa prepája s Thrustmaster T.Flight Hotas 4 joystickom.

Obsah balenia

  • Pedále s RJ12 káblom
  • Univerzálny RJ12/USB adaptér
  • Dve odnímateľné diferenciálne opierky na pätu
  • Používateľský manuál
 

Parametre a špecifikácia

Platforma

Platforma PC, PS4

Vstupy a výstupy

Pripojenie USB-A

Pripojenie

Typ pripojenia Káblové

Farba

Farba Čierna

Funkcie

Počet pedálov 2 ×

Vlastnosti

Typ Pedále
Kód:  MA515n3
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2960764
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02