Obnoviť stránku

Thrustmaster Súprava volantu a pedálov TS-XW

4,0 4 hodnotení
578,90 €

Thrustmaster Súprava volantu a pedálov TS-XW

Zažite autentický pocit z jazdy

Naviazaním spolupráce spoločností Thrustmaster a Sparco vznikla presná replika závodného volantu Sparco P310 Competition v mierke 1:1, ktorá zaistí maximálne autentický zážitok jazdy s vynikajúcou ergonómiou. Okrem volantu sú súčasťou súpravy aj vysoko kvalitné kovové pedále T3PA. Zariadenie je oficiálne licencované pre konzoly Xbox One, One S, One X, Series S, Series X a taktiež je kompatibilné s PC. 


Kľúčové vlastnosti súpravy volantu a pedálov Thrustmaster TS-XW

  • Oficiálna replika závodného volantu Sparco P310 Competition v mierke 1:1.
  • Dotykové spínače so životnosťou väčšou ako 500 000 zopnutí
  • Hmatová odozva Force Feedback
  • Technológia H.E.A.R.T. so 16-bitovým snímaním
  • 12 akčných tlačidiel a 1 dvojsmerový pad
  • Nastaviteľný rotačný uhol 270° – 1 080°
  • Kovové pedále s nastaviteľnou roztečou, náklonom a výškou
  • Robustný upevňovací systém
  • Kompatibilné s Xbox One/One S/One X/Series S/Series X a PC (Windows Vista/7/8/10)

Ergonomický dizajn

Pre komfortné ovládanie volant disponuje ergonomickou konštrukciou a povrchom opatreným poťahom zo semišovej kože. Nechýba ani možnosť nastavenia rotačného uhla v rozsahu 270° až 1 080°. Extrémne plynulý chod volantu zaisťuje dvojitý systém remeňov a remeníc spoločne s nápravou opatrenou guľôčkovými ložiskami. 


Realistické kovové pedále

Pedálová súprava vrátane jednotlivých súčastí je 100 % vyrobená z kovu, vďaka čomu zaistí vynikajúcu odolnosť a stabilitu. U všetkých 3 pedálov je možné nastaviť rozstup, náklon a výšku. Brzda disponuje voliteľným tlakovým odporom. Pedále sú opatrené inovatívne kónickou stopkou Conical Rubber Brake Mod. 


Vysoká presnosť riadenia

Pre reálny pocit z jazdy je volant vybavený hmatovou odozvou Force Feedback. Tá je poháňaná 40 W bezkomutátorovým servomotorom s chladiacim systémom Motor Cooling Embedded, ktorý zaistí optimálny výkon motora aj v prípade intenzívneho používania. 

Technológia H.E.A.R.T. so 16-bitovým snímaním zaistí vysokú presnosť ovládania s rozlíšením až 65 536 polôh volantu. Inovatívny algoritmus F.O.C. navyše dynamicky optimalizuje odozvu pri intenzívnych požiadavkách na krútiaci moment. 


Komfortné ovládanie

Na volante nájdete 14 akčných tlačidiel a 1 dvojsmerový pad s funkciou tlačidla. Pre pohodlnú zmenu rýchlosti sú pod volantom umiestnené 2 radiace páky so životnosťou viac ako 500 000 zopnutí. Napájací zdroj Turbo Power disponuje toroidným tvarom bez rebier, vďaka čomu dosahuje až 86 % účinnosť (bežné zdroje majú účinnosť 65 %).


Parametre a špecifikácia

Platforma

Platforma PC, Xbox Series X|S, Xbox One

Vstupy a výstupy

Pripojenie USB-A

Pripojenie

Typ pripojenia Káblové

Farba

Farba Čierna

Funkcie

Funkcie Spätná väzba/force feedback, Programovateľné tlačidlá, D-Pad
Počet tlačidiel 14 ×
Počet pedálov 3 ×
Min. uhol otočenia 270 °
Max. uhol otočenia 1 080 °

Vlastnosti

Typ Replika
Kód:  MA516l3
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4460157
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16