Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Thrustmaster GTE Ferrari 458 Challange Edition Wheel Add-on

5 1 hodnotení
117,90 €

Thrustmaster GTE Ferrari 458 Challange Edition Wheel Add-on

Doprajte si dokonalý pôžitok z jazdy s touto samostatnou vymeniteľnou časťou volantu, ktorá je určená pre základne Thrustmaster radu TX / T500RS a T300 RS. Ide o zmenšený volant luxusného športiaku Ferrari 458 Italia, ktorý bol licencovaný a dizajnovaný v spolupráci so samotnou legendárnou automobilkou. Tešiť sa môžete nielen na perfektnú ovládateľnosť a jazdné vlastnosti, ale aj na exkluzívne použité materiály, ktoré zaisťujú neprekonateľnú výdrž aj v prípadoch, keď sa do virtuálneho pretekania ponoríte skutočne naplno.

Kľúčové vlastnosti

  • Zmenšený volant vozidla Ferrari 458, vyrobený pod licenciou Ferrari
  • Povrch z gumovej textúry
  • 2 mm stred z brúsenej ocele pre neuveriteľnú vierohodnosť
  • 2 páčky na prepínanie rýchlostí, 6 tlačidiel a viac smerový D-pad pre ovládanie herného menu
  • Jednoduchá výmena volantu so systémom Quick Release
  • Váha viac ako 1,2 kg pre realistickosť a lepšiu odozvu pre Force Feedback

Pre milovníkov talianskeho temperamentu

Už od prvého pohľadu je volant skutočne niečím extra - zariadením, ktoré dokonale splní všetky vaše najnáročnejšie pretekárske požiadavky. Okrem dvoch páčok, s ktorými bude prehadzovanie rýchlostných stupňov hračkou, budete mať k dispozícii 6 ľahko dostupných tlačidiel s jasne identifikovateľnými funkciami a prepínač s tromi pozíciami s možnosťou stlačenia v stredovej pozícii. Chýbať následne nesmie ani viac smerový D-pad pre ľahký pohyb v hernom menu.

Rozšírená kompatibilita pre ľahké pretekanie kdekoľvek

Nech už svoje virtuálne vozidlá preháňate na konzole Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, či PC, nemusíte sa báť, že by volant nebol kompatibilný zrovna s vašou platformou. Vďaka tomu ho môžete používať kdekoľvek - stačí pripojiť a môžete jazdiť z pohodlia vašej pohovky, či stoličky pri počítači. So systémom Quick Release navyše môžete ľahko prehadzovať jednotlivé samostatné časti volantov bez toho, aby ste boli akokoľvek obmedzovaní. Bezuzdné pretekanie na vami zvolenom systéme nikdy nebolo jednoduchšie.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Typ pripojenia Káblové

Farba

Farba Čierna

Vzhľad

Vzhľad Special edition

Funkcie

Funkcie Programovateľné tlačidlá, Radenie pod volantom
Počet tlačidiel 6 ×

Vlastnosti

Typ Volant
Kód:  MA516j4
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4060047
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02