Obnoviť stránku

Thrustmaster Fighting box pre Gamepad ESWAP

Thrustmaster Fighting box pre Gamepad ESWAP

Pripravte sa na boj

Balíček prídavných modulov pre ovládač Thrustmaster eSwap Pro rozširuje možnosti tohoto zariadenia o nové bojové funkcie, ktoré oceníte predovšetkým v akčných herných tituloch. Jednotlivé komponenty disponujú vysoko citlivými a presnými taktovými spínačmi s vynikajúcou trvanlivosťou viac ako 5 miliónov zopnutí.


Súprava Thrustmaster Fighting box obsahuje

  • 2× dlhá spúšť
  • 2× nálepka s touchpadom
  • 2× čierne mäkké rukoväti
  • 1× kruhový D-pad
  • 1× bojový modul Street Fighter Kick & Punch s dvoma tlačidlami
  • Úložný box na moduly

Bojový modul

Bojový modul

2 nové tlačidlá ponúkajú veľa možností na konfiguráciu. Používateľom definované umiestnenie bojového modulu umožňuje kompletné prispôsobenie manipulačných a bojových pohybov.

Dlhšie triggery

Dlhšie precízne spúšte

Tieto 2 moduly sú alternatívou ku krátkym triggerom a vďaka ergonomickej a odolnej konštrukcii poskytnú hráčom nový pocit ovládania s maximálnou presnosťou.

Ergonomické uchopenie

Ergonomické uchopenie

Výmenné rukoväti s textúrou sú konštruované pre úplne nový zážitok, ktorý poskytuje optimálnu ergonómiu pri dlhotrvajúcich herných akciách.


Kompatibilita

Súprava Thrustmaster Fighting box v tmavo sivej farbe je kompatibilná s ovládačmi eSwap Pro, eSwap Pro PS4™ a eSwap Pro PS4™ – Street Fighter Edition.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Sivá

Platforma

Platforma PC, PS4
Kód:  MA517e8
Produktové číslo:  4160756

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18