Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Thorma UNIKOT BRUTAR, 5,5 kW

Garancia najlepšej ceny
667,90 €

Thorma UNIKOT BRUTAR, 5,5 kW

Thorma UNIKOT BRUTAR je praktický kotol, z ktorého pomocou ľahko a rýchlo ohrejete veľké množstvo vody. Skladá sa z dvoch častí a vďaka svojmu robustnému vyhotoveniu zvládne súčasne ohriať vodu aj vykúriť celú miestnosť. V spodnej časti sa nachádza ohnisko a svojou konštrukciou je určený pre spaľovanie dreva a hnedého uhlia. Vrchná časť – teleso kotla s objemom 70 l je vyrobené z vysoko kvalitného materiálu a jeho celý povrch je vyrobený z odolného smaltu, čo zaručuje predovšetkým dlhú životnosť.

Kľúčové vlastnosti ohrievača Thorma UNIKOT BRUTAR

  • Praktický ohrievač vody do domácnosti
  • Určené pre spaľovanie dreva a hnedého uhlia
  • Celý povrch zásobníka je vyrobený z odolného smaltu
  • Objem zásobníka až 70 l
Parametre a špecifikácie:
Menovitý výkon:
5,5 kW

Objem vody:
Max. 70 l

Priemer dymovodu:
120 mm
Kód:  MTG206
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  655211

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04