Obnoviť stránku

THL T100S Ironman Black Dual SIM

4,3 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

THL T100S Ironman Black Dual SIM

Model T100S zvlášť zaujme rozmerným päť palcovým IPS displejom s Full HD rozlíšením, ktorý sa takisto blysne extrémnou jemnosťou a vysokou citlivosťou na vaše dotyky. Iste tiež oceníte jeho prekrytie tvrdeným sklom Gorilla Glass 3. Vďaka tomu je obraz skvele viditeľný, ostrý, a vďaka sklu je aj odolnejší proti poškriabaniu. Má aj pekné, tenké telo (8,4 mm), ale ťahákom je určite aj prémiová výbava. V vrecku máte zbalené všetko, čo môžete potrebovať na cestách - pohybujte sa s ľahkosťou po webových stránkach, držte si prehľad o emailoch, Facebooku, alebo Skypujte s rodinou napríklad aj zo zahraničia.

Kľúčové vlastnosti

  • Telefón s veľkým, dobre viditeľným displejom
  • Tvrdené sklo odoláva proti poškriabaniu
  • Dobré držanie aj vzhľad ladného tvaru
  • Hardware na internetové aj herné radovánky
  • Skvelé snímky s automatickým zaostrovaním a LED dosvietením
  • Predná kamera na kvalitné selfie a videohovory
  • Prevádzka 2 SIM kariet naraz

Chytrý telefón sa zakladá na systéme Google Android, ktorý dáva k výberu tisíce aplikácií najrôznejšieho razenia. Vyberiete si z aplikácií na kancelársku činnosť, rýchly prístup k sociálnym sieťam alebo YouTube, ale aj logické a 3D hry. Aby bolo jeho užívanie efektívne, a vyťažili ste z potenciálu maximum, má riadne hardvérové zázemie. O plynulý chod systému a aplikácie sa stará 8jadrový procesor. Užívateľov, ktorí chcú mať na pozadí viac spustených aplikácií zároveň, poteší 2 GB operačná pamäť.

Schované vychytávky

Tento krásny šikula disponuje jedným z najlepších fotoaparátov na trhu od spoločnosti SONY. Je totiž vybavený 13MPx fotoaparátom Sony IMX135 so svetelnosťou F/2.0, automatickým zaostrovaním a možnosťou robiť Full HD videá. Vďaka tomuto telefónu môžete nechať svoj doterajší fotoaparát doma. Už ho nebudete nikdy potrebovať. Fotoaparát s LED bleskom zachytí momentky a videá, ktoré je možné cez pripojenie mobilnej 3G alebo WiFi okamžite zdieľať na sociálnych médiách. Okrem toho má na prednej strane kameru na zhotovovanie selfie cez displej alebo chatovanie s priateľmi a rodinou pomocou videohovorov.

K dôležitej výbave sa radí tiež vstavaná GPS navigácia. Vďaka technológii Dual SIM už so sebou nemusíte nosiť dva telefóny. Môžete naraz obsluhovať dve aktívne SIM karty v jednom zariadení. Konektor Micro USB podporuje štandard OTG, a tak môžete s vhodnou redukciou pripojiť bežné príslušenstvo, ako sú klávesnice, myši, flashdisky a iné.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Klasické

Displej

Uhlopriečka displeja 5 " (12,7 cm)
Typ displeja IPS

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu 13 Mpx
Rozlíšenie predného fotoaparátu 13 Mpx
Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty Micro SDHC
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 32 GB
Počet jadier procesora 8 ×
Frekvencia procesora 1,7 GHz (1 700 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Mini SIM
Typ vedľajšej SIM karty Mini SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm)

Software

Verzia operačného systému Android 4.2 Jelly Bean
Kód:  THL5020b2d
Produktové číslo:  TH75014

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04