Obnoviť stránku

Therm-A-Rest Treo Chair Swedish Blue

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Therm-A-Rest Treo Chair Swedish Blue

Kreslo Therm-Aresta Treo Chair Swedish Blue je ideálnym vybavením pre každého milovníka turistiky či kempovanie. Ide o pohodlné skladacie kreslo, do ktorého sa môžu uvelebiť aj ťažšie váhy. Disponuje nielen pevnou základňou, ale aj sedadlom vyrobeným z polyesteru Rip-stop. Tento materiál prepožičiava sedadlu vlastnosti ako sú odolnosť a schopnosť rýchleho schnutia. Vďaka protišmykovým nohám možno kreslo rozložiť aj na nie príliš stabilnom teréne, napríklad na miernejšom skalnatom svahu či v tesnej blízkosti vodnej nádrže.

Hlavné prednosti kresla Therm-Aresta Treo Chair

  • Nosnosť až 113 kg
  • Kreslo Therm-Aresta Treo Swedish Blue sa vyznačuje vysokou pevnosťou
  • Dá sa rýchlo zložiť
  • Vďaka protišmykovým nohám sa dá použiť aj na klzkých povrchoch

Skvelý spoločník nielen pre kempovanie

Vďaka rozkladaciemu kreslu Therm-Aresta Treo Chair si môžete aj pri kempovaní dopriať trochu pohodlia. Je ľahké a skladné, takže sa ľahko prenáša. Stačí si len v batohu urobiť trochu miesta navyše.

 
Kód:  SPTtar0058
Produktové číslo:  0040818092279

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11