Obnoviť stránku

Therapia iENERGY L 6652 sivá / čierna

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Therapia iENERGY L 6652 sivá / čierna

Pri sedení pri počítači nejde len o plnení úloh alebo hranie hier. Ide tiež o to, nestrácať zbytočne energiu. O to sa postará terapeutická stoličky iENERGY pre stredné typ postavy. Pre maximálne pohodlie a náročných zákazníkov ponúka stoličky iENERGY individuálne ergonomické doplnky. Napríklad citlivé podoprenie hlavy v oblasti krku má priaznivý vplyv na okamžitú regenerácie strnulých a unavených krčných svalov. 4 aktívne Environmentálne citlivé priestory v podobe špeciálne patentovaných výstupkov na stoličke aktívne ovplyvňujú sediaceho a vylúči nesprávnu polohu pri sede. V štandardnej výbave sa nachádza pokročilé podrúčky 4D s výškovým a šírkovým nastavením. Ďalej však možno naladiť aj horná časť podrúčiek vpred a vzad a tým si predĺžiť pokojne aj dosku stola.

kľúčové vlastnosti

  • Ergonomická model s osobitým dizajnom
  • Najobľúbenejší univerzálny terapeutická stoličky
  • Ideálne pre stredné výšku a šírku postavy
  • Sedák Komfort Soft
  • Štyrmi smermi polohovateľné 4D podrúčky
  • Povrchová úprava kovových častí v prevedení chróm
  • Nastaviteľná hlavová opierka
  • Mechanika Flexi + s veľkým rozsahom nastavenia

BIOZONE

Zvislá kontaktné zóna miernym tlakom aktivuje chrbtové svaly a podporuje vzpriamenú pozíciu chrbta pri sedení. Otvorený hrudník podporuje zdravé a hlboké dýchanie, vďaka dostatočnému prísunu kyslíka nedochádza k únave. Vodorovná kontaktné zóna poskytuje ideálnu podporu bedrovej chrbtice a predchádza bolestiam chrbta pri dlhom sedení.

Vyvýšená sedacie zóna z taškových pružín chráni chrbticu pri dosadanie a dlhom sedení, umožňuje balančné pohyb do strán pri správnom podoprenie chrbta. Špeciálne tvarovaný výstupok uprostred sedadla bráni nevhodnému sedu na kraji stoličky a nastavuje nohy do správnej ergonomickej pozície. Výrazné odľahčenie prednej hrany zamedzuje nepríjemnému tlaku a podporuje aktívne krvný a lymfatický obeh.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia

Sedadlo Anatomicky tvarované

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť stoličky/kresla 20 kg
Kód:  KZT013k

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19