Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

The Persistence - PS4 VR

5 1 hodnotení

The Persistence - PS4 VR


The Persistence – PS4

Posádka lode The Persistence sa vydala na výskumnú misiu a pri nevydarenom experimente s teleportom všetci členovia výpravy zmutovali v ohavné ľudské karikatúry.

The Persistence – PS4

Kedykoľvek začnete hrať s novou postavou, vygeneruje sa aj iný obsah hry. Líšiť sa nebudú len nepriatelia, ale aj usporiadanie herného prostredia a tiež korisť, ktorú budete môcť zbierať.

The Persistence – PS4

Stealth akcia v desivom prostredí

The Persistance nie je lacná hororová VR ľakačka, ale prepracovaná stealth akcia s atmosférou, pri ktorej tuhne krv v žilách. Hráč bude musieť využívať každú štipku dôvtipu a postupovať vpred opatrne a s rozumom: akýkoľvek prešľap totiž môže skončiť neúspechom.

The Persistence – PS4

Mať po boku hackera sa oplatí

K hre sa môže cez tablet alebo telefón pripojiť niektorý z vašich kamarátov a pomôcť vám hacknúť lodný systém Solex. Ak sa mu to podarí, získa vaša postava nové schopnosti umožňujúce otvorenie ľubovoľných dverí alebo deaktivovanie pascí.

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Akčný, Virtuálna realita
Herné prostredie Hororové

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 18 rokov
Problematickosť obsahu Strach, Násilie

Verzia

Platforma PS4 – škatuľa
Edícia Základná

Séria

Herné a filmové série The Persistence

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PlayStation 4
Licencia Škatuľová

Virtuálna realita

Virtuálna realita VR vyžadované (REQUIRED)
Platforma pre VR PlayStation 4
Kód:  MSX1029
Produktové číslo:  PS719712312
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17