Obnoviť stránku

THE GRUFF STUFF The Spray on Moisturiser 100 ml

THE GRUFF STUFF The Spray on Moisturiser 100 ml

THE GRUFF STUFF – Hydratačný krém na tvár v spreji The Spray On Moisturiser

Ak chcete dodať svojej pleti mladistvý vzhľad a hĺbkovo ju hydratovať, zároveň však šetriť našu planétu a používať ekologické prípravky, potom presne pre vás je pleťový krém The Spray On Moisturiser britskej značky THE GRUFF STUFF tou správnou voľbou. Krém v spreji je vyrobený z 98 % z prírodných surovín, vrátane mnohých aktívnych látok, ktoré zvyšujú obsah jeho antioxidantov a vitamínov. Rýchlo sa vstrebáva a pokožka tak po jeho použití nezostáva mastná. Hydratačný prípravok The Spray On Moisturiser je dermatologicky testovaný, vhodný aj na citlivú pokožku a má stopercentne vegánske zloženie bez lepku, parabénov a minerálnych olejov. Určite oceníte veľmi príjemnú a jednoduchú aplikáciu pleťového krému THE GRUFF STUFF v spreji, bez nutnosti roztierania. Jeho osviežujúca vôňa s citrusovými tónmi vás očarí.


Kľúčové vlastnosti hydratačného pleťového krému THE GRUFF STUFF – The Spray On Moisturiser

  • Krém na tvár The Spray On Moisturiser je čírou kvapalinou v spreji s veľmi jednoduchou a rýchlou aplikáciou bez nutnosti roztierania
  • Pleťový krém THE GRUFF STUFF, vyrobený zo starostlivo vybraných surovín
  • Ideálny na ranné i nočné použitie na všetky typy pleti, dokonca aj na citlivú, či problematickú
  • Prípravok The Spray On Moisturiser vás poteší svojou príjemnou a osviežujúcou vôňou s tónmi citrusov
  • Aplikácia hydratačného krému v spreji je jednoduchá a rýchla – stačí len nastriekať, rozotierať sa nemusí
  • THE GRUFF STUFF krém na tvári udržuje v pleti vlhkosť a hĺbkovo ju tak hydratuje
  • Výborne sa vstrebáva a nezanecháva mastný film
  • Krém v spreji sa pýši omladzujúcimi, rozjasňujúcimi a protizápalovými účinkami
  • Perfektný na upokojenie pokožky po holení, redukuje začervenanie a príjemne osvieži podráždenú pleť
  • Zabraňuje starnutiu, zjemňuje pleť a vyhladzuje drobné vrásky
  • Účinne podporuje prirodzenú produkciu kolagénu a kyseliny hyalurónovej, ktoré dodávajú tvári mladistvý vzhľad
  • Pleťový krém THE GRUFF STUFF – The Spray On Moisturiser má z 98 % prírodný pôvod
  • 100 % vegánske zloženie
  • Vďaka jedinečnej kombinácii aktívnych ingrediencií je krém obohatený veľkým množstvom antioxidantov i vitamínov
  • Prípravok bol dermatologicky testovaný
  • Bez lepku, parabénov a minerálnych olejov


Prírodný krém na tvár The Spray On Moisturiser pokožku dokonale hydratuje aj omladzuje

Pleťový krém The Spray On Moisturiser, ktorý je vlastne čírou kvapalinou v spreji s veľmi jednoduchou a rýchlou aplikáciou bez nutnosti roztierania, vašej pokožke ponúkne exkluzívnu starostlivosť hĺbkovej hydratácie a omladenia vašej pleti. Používať ho môžete každý deň ako ráno, tak večer a je ideálny na všetky typy pokožky. Obsah prípravku THE GRUFF STUFF hydratačný krém na tvár v spreji je z 98 % prírodný a bez pridanej vody, iba na báze šťavy z organického aloe vera a ďalších, vysoko účinných aktívnych látok s preukázaným efektom. Vďaka zloženiu z týchto výnimočných látok The Spray On Moisturiser dokonale osvieži a upokojí pokožku, napríklad po holení. Taktiež zabezpečuje protizápalový a omladzujúci účinok, chráni pred voľnými radikálmi z UV žiarenia a zabraňuje starnutiu. Prípravok THE GRUFF STUFF bol dermatologicky testovaný a je vhodný aj na citlivú pleť, náchylnú na kožné problémy.

Prémiová starostlivosť o vašu pleť s THE GRUFF STUFF

S inovatívnymi prípravkami britskej značky THE GRUFF STUFF, ktoré môžete používať na akýkoľvek druh pleti vrátane tej citlivej, dosiahnete viditeľné zlepšenie už za veľmi krátku dobu ich používania. Navyše je aplikácia týchto prípravkov účelne zjednodušená, aby vás každodenná rutina starostlivosti o pleť príliš nezdržiavala. Zároveň sa THE GRUFF STUFF zaujíma i o životné prostredie – všetky použité ingrediencie pochádzajú z udržateľných zdrojov, prechádzajú etickým spracovaním a nie sú testované na zvieratách. Ani v ich zložení nenájdete žiadny lepok, parabény, minerálne oleje, alebo ingrediencie živočíšneho pôvodu, takže sú vhodné aj pre vegetariánov a vegánov. A pretože je tento ekologický aspekt braný naozaj vážne, dokonca aj obaly produktov sú z recyklovaných materiálov a ďalej recyklovateľné. A aby sa ešte o niečo viac šetrila naša planéta, je názov prípravku vytlačený priamo na fľašu.



Aktívne látky v hydratačným pleťovom kréme THE GRUFF STUFF – The Spray On Moisturiser

Extrakt z austrálskych sliviek (Kakadu plum, Illawara Plum, Burdekin Plum) – stromy, z ktorých sa extrakt získava, pochádzajú z Austrálie a sú veľmi bohaté na vitamíny A, C a E. Plody slivky Kakadu obsahujú najvyššie množstvo prirodzene sa vyskytujúceho vitamínu C na svete. Stimulujú syntézu kyseliny hyalurónovej na kolagén I a fibronektín. Vďaka tomu sú austrálske slivky prirodzeným antioxidantom s rozjasňujúcimi a omladzujúcimi vlastnosťami.

Šťava z aloe vera organického pôvodu – tvorí základ prípravku The Spray On Moisturiser, ktorý je bez pridanej vody. Má upokojujúce, protizápalové, regeneračné a osviežujúce účinky. Vytvára na pokožke ochranný film. Vďaka antioxidačným vlastnostiam a obsahu vitamínov skvele obnovuje funkcie kože.

Vitamín E – silný antioxidant. Pomáha s regeneráciou pokožky, pôsobí protizápalovo a podporuje ochranu kože pred poškodením voľnými radikálmi z UV žiarenia. Prispieva k redukcii výskytu jaziev a aj k regenerácii pokožky.

Witch Hazel (vilín virgínsky) – má antioxidačné, antiseptické a sťahujúce vlastnosti. Výborne účinkuje na exémy, akné, psoriázu, na spálenú kožu od slnka a omrzliny.

Polysacharidy – chránia pokožku ochrannou bariérou pred pôsobením civilizačného znečistenia ovzdušia, ako napríklad pri pohybe v mestskom prostredí.


Použitie hydratačného krému na tvár v spreji The Spray On Moisturiser

Ráno a večer nastriekajte The Spray On Moisturiser na očistenú pleť zo vzdialenosti približne 30 cm. Prebytočnú tekutinu môžete ľahko rozotrieť. Môžete aplikovať aj v priebehu dňa podľa potreby. Pred použitím nie je potrebné pretrepávať. Pred prvým použitím opakovane stláčajte pumpičku, kým sa produkt nezačne ľahko rozprašovať.

Zloženie:
Aqua (Water/Eau), Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Alcohol, Allantoin, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Tocopherol, Dehydroacetic Acid, 1,2-Hexaenediol, Sodium Hydroxide, Biosaccharide Gum-4, Phytic Acid, Limonene, Alcohol Denat. (SD Alcohol 40-B), Linalool, Pleiogynium Timorense Fruit Extract, Podocarpus Elatus Fruit Extract, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract.



Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné, Prírodné, Vegan

Objem

Objem 100 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné, Prírodné, Vegan
Typ pleti Všetky typy

Účinok

Účinok Hydratačný, Rozjasňujúci, Proti vráskam, Proti pigmentovým škvrnám

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Doba používania

Podľa doby používania Na deň aj noc

Typ produktu

Typ produktu Pleťový krém, gél, fluid

Typ

Typ produktu Krém
Kód:  KSPL523
Produktové číslo:  5060597950022

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06