Obnoviť stránku

The DioField Chronicle

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

The DioField Chronicle

Hra pre konzoly The DioField Chronicle

Spoznajte na vlastnej koži éru rytierov

Hra The DioField Chronicle je príbehová ťahová stratégia. Prežite v nej dej plný cti a odvahy. Vnímajte krásne spracovaný herný svet. Prežívajte momenty vyrážajúce dych, ktoré sa vám zapíšu svojou výraznosťou do pamäti.

Hra pre konzoly The DioField Chronicle

V hre The DioField Chronicle si starostlivo plánujte kroky

Dajte sa do boja v rozsiahlych bitkách. Vnímajte formát bojiska. Pracujte so svojimi jednotkami a cez ich silné stránky získajte nadvládu nad vašimi nepriateľmi. Nikdy však nezabudnite na ich slabiny, pretože práve tie vás môžu stať víťazstvo.

Hra pre konzoly The DioField Chronicle

Kombinujte svojich verných

Zostavte si v hre The DioField Chronicle herné vojsko z pestrej škály jedinečných bojovníkov. Kombinujte ich zručnosti. Využívajte aktívne schopnosti proti nepriateľom alebo naopak, podporte postup svojich spojencov.


Kód:  MSX1354nad

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19