Obnoviť stránku

Thajský olej Namman Muay

5 6 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Thajský olej Namman Muay

Originálny Thajský olej Namman Muay bol vytvorený vďaka dlhodobým skúsenostiam poskytovania starostlivosti profesionálnym bojovníkom Muay Thai na prípravu ich tela k boju, na úľavu od bolestivých zranení a regeneráciu. Je pre každého, kto sa snaží zbaviť bolesti svalov a kĺbov. Poskytuje trojitý efekt – osviežuje, zahrieva a regeneruje. Ihneď po aplikácii sa svaly najprv ochladia, osviežia a zníži sa prípadné opuchnutie. Potom prichádza pocit tepla, úľavy a uvoľnenia, zrýchľuje sa krvný obeh. Dlhodobo umožňuje rýchlejšiu regeneráciu svalov. Obsahuje výťažky z mäty, klinčeka a eukalyptu. Liek je určený iba na vonkajšie použitie.

Kľúčové vlastnosti originálneho Thajského oleja Namman Muay

  • Originálny Thajský olej Namman Muay na úľavu od bolesti svalov a kĺbov
  • Tradičná receptúra ??vďaka skúsenostiam poskytovania starostlivosti bojovníkom Muay Thai
  • Trojitý efekt – osviežuje, zahrieva a regeneruje
  • Obsahuje výťažky z mäty, klinčeka a eukalyptu
  • Určený výhradne na vonkajšie použitie

Použitie:
Olej najskôr vyskúšajte na malej ploche. Aplikujte 2× denne na svaly, šľachy a kĺby a jemne vmasírujte do pokožky. Po použití si umyte ruky. Nie je vhodný pre osoby citlivé na zložky prípravku, tehotné a dojčiace ženy. Vyhnite sa kontaktu s očami a sliznicou.

Zloženie:
Methyl salicylate, Paraffinum Liquidum, Aqua, Ethyl alcohol, Globulus (Eucalyptus) Leaf Oil , C.I. 19140, C.I. 15985, menthol, limonene, citronellol, geraniol

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Liečivý
Účinok na Svaly, Kĺby

Objem

Objem 120 ml
Kód:  SPTtej0003
Produktové číslo:  8858467000048

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07