Obnoviť stránku

TFA 60.4508

4,6 23 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
55,90 €

TFA 60.4508

Nástenné hodiny TFA 60.4508 sa skvele hodia do každého interiéru najmä vďaka svojmu elegantnému dizajnu. Hodiny je možné zavesiť na stenu, alebo ich postaviť napríklad na stôl. Skvele poslúžia ako v domácnosti, tak aj v kancelárii či vo vstupnej hale. Hodiny sú riadené (rádiovým) signálom DCF, ktorý zabezpečuje ich obrovskú presnosť, ale zároveň umožňuje aj manuálne nastavenie. Displej hodín zaručuje perfektnú čitateľnosť, a to aj v noci, pomocou automatického nočného osvetlenia. Hodiny fungujú na batérie, ktoré sú súčasťou balenia (hodiny je možné zapojiť aj pomocou AC adaptéra (4,5 V), ktorý však nie je súčasťou balenia.

Nástenné hodiny TFA 60.4508 vás oslnia

  • S obrovskou presnosťou, vďaka signálu DCF
  • Štíhly a elegantný dizajn
  • Mnohé funkcie
  • Podsvietenie vrátane automatického nočného osvetlenia
  • Budík s funkciou snooze

Moderné hodiny vedia viac, než len zobrazovať čas

Nástenné hodiny môžu ponúknuť okrem zobrazenie času aj funkcie, ku ktorým patrí, napríklad zobrazenie vnútornej teploty (meranie teploty v rozmedzí od -10 do 50 °C), podsvietenie tlačidiel alebo automatické nočné osvetlenie so svetelným senzorom. Každé správne multifunkčné hodiny by mali obsahovať aj budík, tieto nástenné hodiny však v rámci budíka ponúkajú aj funkciu snooze (opakované budenie, ktoré je v dnešnej dobe veľmi obľúbené). Ďalej hodiny zobrazujú klasické informácie, ako je dátum, čas budenia a skratky dní (všetko v slovenčine). 

V balení spoločne s nástennými hodinami TFA 60.3514 nájdete aj 2 batérie typu AA (pre hodiny), 3 batérie typu C (na podsvietenie) a návod na obsluhu.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Plast

Typ

Typ Nástenné

Funkcie

Funkcie Deň v týždni, LED displej, Rádiom riadené, Teplomer

Ukazovateľ času

Ukazovateľ času Digitálny

Napájanie

Napájanie Na baterky
Typ batérie Tužková (AA)
Počet batérií 2

Umiestnenie

Umiestnenie Obývacia izba

Rozmery a hmotnosť

Šírka 23 cm
Výška 18,5 cm
Hĺbka 3,1 cm
Hmotnosť 530 g

Farba

Farba Čierna
Kód:  DH840t
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4009816025623

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01