Obnoviť stránku

TFA 35.1149.01 MOMENTO

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TFA 35.1149.01 MOMENTO

Chcete mať neustále prehľad o aktuálnom počasí? V tom prípade siahnite po meteostanici TFA 35.1149.01 MOMENTO. S dosahom čidla až 100 m budú jeho aktuálne informácie aj predpovede vždy presné. Vonkajšia a vnútorná teplota a zobrazenie trendu tlaku – všetky potrebné informácie máte stále na očiach. Príjemným spôsobom sú spracované symboly predpovede počasia. Pohľadom na dispej zistíte nielen počasie, ale aj dátum a čas. So svojím jednoduchým dizajnom bude vkusným doplnkom vášho stola.

Kľúčové vlastnosti meteostanice TFA 35.1149.01 MOMENTO

  • Presné meranie vnútornej aj vonkajšej teploty
  • Upozornenie na námrazu špeciálnym symbolom
  • Graficky znázornený vývoj tlaku za 24 hodín
  • Jednoduchý a pritom rafinovaný vzhľad meteostanice
  • Ikonky predpovede počasia
  • Výhodou je rádiovo riadený čas a dátum

Vždy v obraze s meteostanicou TFA 35.1149.01 MOMENTO

Meteostanica bude určite príjemný doplnok vášho domova. Môžete si ju postaviť alebo zavesiť na dobre viditeľné miesto. Prehľadne zobrazené údaje a grafické ikonky predpovede počasia príjemne dopĺňajú vzhľad celej meteostanice. Jediným pohľadom zistíte dátum aj čas, ktoré sú riadené rádiom.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Počasie predpoveď
Použitie Vnútorná, Vonkajšia
Kód:  TFa43

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06