Obnoviť stránku

TFA 35.1139.01 METEO SENSE

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TFA 35.1139.01 METEO SENSE

Chcete mať neustály prehľad o aktuálnom počasí? V tom prípade siahnite po meteostanici TFA 35.1139.01 METEO SENSE. S dosahom čidla až 80 m a možnosťou pripojenia 3 čidiel budú jej aktuálne informácie aj predpoveď počasia vždy presné. Meranie vnútornej i vonkajšej teploty a vlhkosti má v malíčku. Prehľadné je aj grafické zobrazenie vývoja teplôt a atmosferického tlaku za posledných 24 hodín. Meteostanica TFA 35.1139.01 METEO SENSE si ukladá minimálne a maximálne namerané hodnoty. Meteostanica TFA 35.1139.01 METEO SENSE umožňuje nastavenie relatívneho atmosferického tlaku a teplotnej jednotky. Príjemný dizajn je navyše doplnený jednoducho spracovanými symbolmi pre predpoveď počasia. Svojím jednoduchým dizajnom bude vkusným doplnkom vašej domácnosti.

Kľúčové vlastnosti meteostanice TFA 35.1139.01 METEO SENSE

  • Veľmi presné meranie vlhkosti i teploty interiéru a exteriéru
  • Možnosť pripojenia až 3 čidiel pre zväčšenie presnosti merania
  • Možnosť nastavenia vlastných hodnôt atmosferického tlaku
  • Graficky znázornený vývoj za uplynulých 24 hodín
  • Výhodou je rádiovo riadený čas a dátum
  • Sympatický vzhľad meteostanice

Vždy máte prehľad

Meteostanica TFA 35.1139.01 METEO SENSE je skvelým doplnkom každého domova. Prehľadne zobrazené údaje a grafické ikony predpovede počasia veľmi uľahčia jej používanie. Meteostanica a vás vždy upozorní na nízky stav batérie, aby vám nič o počasí neuniklo. 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Počasie predpoveď
Použitie Vnútorná, Vonkajšia
Kód:  TFa42

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19