Obnoviť stránku

TEVO Tornado

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TEVO Tornado


Kvalitná, kompaktná a používateľsky prívetivá 3D tlačiareň TEVO Tornado je perfektnou voľbou pre toho, kto chce preniknúť do sveta 3D tlače. S touto 3D tlačiarňou nezažijete žiadnu zdĺhavú montáž, a ešte dlhšie uvedenie do prevádzky. K vám domov dorazí takmer kompletná. Sám výrobca zasiela tlačiarne už z 95 % kompletné, na vás potom ostanú naozaj malé dorábky. Počas niekoľkých minút sa tak budete môcť pustiť do objavovania 3D tlače.


Kľúčové vlastnosti 3D tlačiarne TEVO Tornado

  • Veľká tlačová plocha
  • Jednoduché ovládanie
  • Možnosť tlače z PC i SD karty
  • Z 95 % už skompletizovaná
  • Rýchle zahrievanie
  • Vysoká presnosť tlače

Tlačiareň s odolnou konštrukciou

Veľkosť tlačovej plochy činí u tejto 3D tlačiarne 300 × 300 × 400 mm. TEVO Tornado je založená na precíznej hliníkovej konštrukcii s výstužami v kritických miestach a komponentoch, aj vďaka tomu môže tlačiareň ponúknuť presnosť tlače až 50 mikrónov. Kvalitu tlače vylepšuje aj inovovaný titánový extruedér.


3D tlačiareň TEVO Tornado vás nenechá čakať

Priemer trysky typu MK8 činí 0,4 mm, minimálna hrúbka vrstvy potom 0,1 mm a rýchlosť tlače TEVO Tornado dosahuje až 150 mm/s. Výrobca sa tiež zameral na špičkovú kvalitu chladenia, ktoré tak prispieva k stabilnej a efektívnej tlači. Vylepšením prešla aj samotná doska extruderu, tá sľubuje rýchle nahrievanie.


Podpora mnohých materiálov

Tlačiť môžete z PC pomocou USB kábla alebo ak ste zástancami bezkáblovej inštalácie, tak oceníte slot na SD kartu a možnosť tlače priamo z nej. 3D tlačiareň TEVO Tornado podporuje rôznorodé materiály s priemerom 1,75 mm ako napr. PLA, ABS, PETG, WOOD, PVA, Carbon Fiber a ďalšie. Pre jednoduchšiu obsluhu slúži ovládací Powerbox s informačným displejom.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti tlačového materiálu

Tlačový materiál ABS, PETG, PLA, PVA, Wood
Priemer filamentu 1,75 mm

Tlačový priestor

Hĺbka 300 mm
Šírka 300 mm
Výška 400 mm

Hrúbka vrstvy

Min. hrúbka vrstvy 0,1 mm
Max. hrúbka vrstvy 0,1 mm

Max. odporúčaná rýchlosť tlače

Max. odporúčaná rýchlosť tlače 150 mm/s

Možnosti tlače

Možnosti tlače z PC cez USB 2.0, SD karta

Rozmer tlačiarne

Šírka 500 mm
Výška 600 mm
Hĺbka 620 mm
Hmotnosť 11 kg

Počet hláv

Počet hláv 1

Displej

Displej Informačný/segmentový
Kód:  TVT01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13