Obnoviť stránku

Tesoro Lobera G5NL

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tesoro Lobera G5NL

Vtrhnite do prvých radov bitky a urobte v nej poriadny prievan zbesilou rýchlosťou, akou zaskočíte protivníkov. Klávesnica Tesoro Lobera vás rozhodne nebude obmedzovať od rýchleho stláčania viacerých klávesov naraz a spoľahlivo zaznamená každý z nich. K tomu dostanete profily s pripravenými, akokoľvek zložitými makrami vo vlastnej pamäti a plnofarebné podsvietenie kláves , kde každý spínač má svoju vlastnú LED diódu, čo umožňuje podsvietenie iba konkrétnych tlačidiel. Jej najsilnejšou vlastnosťou sú však vysoko kvalitné spínače.

Funkcia USB Full N-Key Rollover poskytne simultánne stlačenie viacerých klávesov naraz, a tak vás nezradí ani pri divokom mačkaní. Podporuje prepínanie medzi 6 N-key/Full N-key režimom, pričom vo Full N-key režime klávesnica dokáže zaznamenať aj všetky klávesy stlačené naraz . Klávesnica sa pýši až 5 nastaviteľnými profilmi s 300 programovateľnými makrami , ktoré ľahko nastavíte v používateľsky priateľskom rozhraní. Pod medzerníkom sa nachádzajú 3 ľahko dostupné tlačidlá na priradenie jednotlivých makier.

Podsvietené klávesy prinášajú vysoký komfort, ktorý v kombinácii s odolným prevedením zaručuje dlhodobo pohodlnú prevádzku aj pri intenzívnom hraní každý deň. Podsvietenie má viac stupňov jasu, a tak vás nebude zbytočne oslňovať a vždy ju optimálne uvidíte. K počítaču ju pripojíte prostredníctvom pozláteného konektora USB. Poteší aj zabudovaný 2portový hub na pripojenie prenosných periférií a audio výstup aj vstup pre slúchadlá s mikrofónom. Pogumované protišmykové nožičky udržia vašu klávesnicu presne na svojom mieste.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Určenie klávesnice

Typ Mechanická

Usporiadanie

Lokalizácia Česká
Typ klávesov Klasické (vysokoprofilové)
Enter Jednoriadkový
Backspace Široký
Ľavý shift Široký
Kurzorové šípky Široké

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice Podsvietené klávesy, USB Hub, Programovateľné klávesy, Multimediálne klávesy

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 44,4 cm (444 mm)
Výška 4,4 cm (44 mm)
Kód:  TES006g
Produktové číslo:  TS-G5NL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06