Obnoviť stránku

Tesla TS 2100 DVB-S2, H265, CA, LAN

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Tesla TS 2100 DVB-S2, H265, CA, LAN

Jednoduchý satelitný prijímač kompaktných rozmerov od zvučnej značky Tesla, ktorý cieli na to najdôležitejšie, čo od neho očakávate – spoľahlivý príjem obrazu vo Full HD kvalite. Umožňuje sledovanie satelitných HD i SD programov s podporou HEVC kodekov a je vybavený originálnou čítačkou kariet UNI. Disponuje funkciou FastScan pre rýchle naladenie programov Skylink a rýchle vyhľadávanie UPC-FREESEHO. Po prikúpení adaptéru je navyše pripravený pracovať aj prostredníctvom WiFi.

Kľúčové vlastnosti satelitného prijímača Tesla TS 2100

  • Spoľahlivý príjem Full HD obrazu
  • Príjem programov normy DVB-S a DVB-S2
  • Moderný HDMI port, Scart, 2× USB, LAN
  • Čítačka kariet UNI
  • Funkcia ladenia FastScan
  • Podpora MKV, AVI, MP3, MPG a MOV
  • Kompaktné rozmery

Moderné výstupy a možnosti ladenia

Satelitný prijímač Tesla TS 2100 je samozrejme vybavený aj moderným HDMI. Ak vlastníte starší televízor, môžete ho prepojiť pomocou scart kábla. Určite poteší aj dvojica USB portov na zadnom paneli alebo LAN port k priamemu spojeniu s domácou sieťou. Podporuje výstup digitálneho zvuku pomocou oranžového cinch konektora alebo nahrávanie na externé pamäťové médiá. Iste poteší možnosť prehrávania videoformátov AVI, MOV, MPG, MKV či audio formát MP3 alebo titulky DVB a TXT. Celkový komfort ovládania dovršuje príjemné používateľské OSD menu a možnosť zoskupovať programy do obľúbených listov.

Parametre a špecifikácia

Tuner

Tuner DVB-S2, DVB-S

Dekódovanie

Funkcie

Funkcie FastScan

Vstupy/Výstupy

Vstupy/Výstupy HDMI, SCART, video cinch, audio cinch, LAN, USB
Kód:  IS001za4b
Produktové číslo:  DBSTSHC011
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12