Obnoviť stránku

Tesla Smart Camera 360 4G Battery

3,5 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
129,90 €

Tesla Smart Camera 360 4G Battery

Smart kamera vhodná pre monitorovanie odľahlého miesta bez prístupu k WiFi signálu

Chcete mať pod dohľadom svoju chatu, zrub, garáž alebo iné odľahlé miesto, ktoré nemá prístup k WiFi alebo dokonca elektrine? Batériová IP kamera Tesla Smart Camera 360 4G zaistí prehľad cez deň aj v noci prostredníctvom vstavanej batérie a SIM karty s dátovým tarifom. Voliteľne je možné k IP kamere pripojiť 5 W solárny panel Tesla Solar Panel, ktorý sa postará o nepretržitý chod, pokiaľ naň aspoň hodinu denne svieti slnko.Tesla Smart Camera 360 4G disponuje funkciou detekcie ľudskej postavy, s ktorou sa môžete priamo spojiť prostredníctvom zabudovaného mikrofónu aj reproduktora. S mobilným telefónom kameru prepojíte cez aplikáciu TESLA Smart.

Kľúčové vlastnosti IP kamery Tesla Smart Camera 360 4G

  • Pripojenie k internetu cez 4G/LTE
  • Zabudovaná batéria s kapacitou 9 600 mAh (až 30 dní na jedno nabitie)
  • Možnosť pripojenia priamo k elektrine alebo solárnemu panelu (Tesla Solar Panel 5 W)
  • Rotácia o 350° horizontálne a −90° až 30° vertikálne
  • Senzor CMOS 1/2.8' ' zaistí detailné 2K rozlíšenie (2 304 × 1 296)
  • Farebné nočné videnie až na vzdialenosť 10 metrov s LED prísvitom
  • Stupeň krytia IP65
  • Podpora obojsmerného audia cez zabudovaný mikrofón a reproduktor
  • Funkcia detekcie ľudskej postavy
  • Mobilné aplikácie v slovenčine pre iOS aj Android

Ideálna kamera na stráženie odľahlých miest

Tesla Smart Camera 360 4G je napájaná zo zabudovanej batérie s kapacitou 9600 mAh, ktorá zaistí až 30 dní používania na jedno nabitie. IP kameru je možné pripojiť aj k elektrine, ale nie je to nutné. Využiť sa dá aj solárny panel Tesla Solar Panel 5 W, ktorý s kamerou prepojíte prostredníctvom USB-C kábla a už sa nebudete o nabíjanie musieť starať vôbec. Pre nepretržité fungovanie kamery Tesla Smart Camera 360 4G postačí, abyna pripojený panel svietilo priame slnko aspoň hodinu denne.

Tesla Smart Camera 360 4G vytvorí kvalitné zábery vo dne aj v noci

Kamera zvládne pokryť takmer 100 % priestoru. Objektív je totiž možné otočiť o 350° horizontálne a −90° až 30° vertikálne. Detailné zábery poskytne 3-megapixelový senzor s rozlíšením 2K (2 304 × 1 296). Dokonca aj v noci uvidíte obraz plný farieb až na vzdialenosť 10 metrov vďaka LED prísvitu. Tesla Smart Camera 360 4G disponuje funkciou detekcie pohybu, načo nahrá aj zaznamenanú udalosť. Tá sa uloží na MicroSD kartu alebo nacloud. 

Jednoduché ovládanie zo smart zariadenia cez aplikáciu TESLA Smart

Nainštalujte si do svojho mobilného telefónu alebo tabletu aplikáciu TESLA Smart a ovládajte kameru Tesla Smart Camera 360 4G kedykoľvek a odkiaľkoľvek. Môžete tak kameru kedykoľvek otočiť, zistiť stav nabitia batérie alebo sledovať online zábery. Akonáhle sa v zornom poli IP kamery Tesla objaví ľudská postava, tak vás aplikácia ihneď upozorní. S osobou sa môžete priamo spojiť vďaka podpore obojsmerného audia cez zabudovanýmikrofón a reproduktor. Môžete tak pokojne naviesť kuriéra, aby niekde nechal balík, alebo odradiť nepozvaného hosťa.

IP kamera kompatibilná so solárnym panelom

Tesla Smart Camera 360 4G môžete jednoducho prepojiť so solárnym panelom Tesla Smart Solar Panel 5 W a zaistiť jej tak nepretržité napájanie nezávisle na elektrickú energiu. Panel spojíte s kamerou prostredníctvom 3-metrového kábla.


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Veľká Británia, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Pripojenie

Pripojenie GSM

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Napájanie Na batérie, Solárne
Jazyk aplikácie V angličtine, V češtine, V slovenčine

Vlastnosti

Použitie Vonkajšia
Ďalšie funkcie Nočné videnie
Detekcia Pohybu
Zvuk Obojsmerný zvuk
Notifikácie Mobilné

Video

Maximálne rozlíšenie 2304 × 1296 px
Zoom Digitálny

Vstupy a výstupy

Typ úložiska Cloud
Rozhraní MicroSD/SDHC slot
Slot na pamäťovú kartu MicroSD
Max. veľkosť SD karty 128 000 MB

Rozmery

Šírka 158 mm
Výška 103 mm
Hĺbka 200 mm

Využitie

Oblasť využitia Zabezpečenie
Kód:  TSL23_007
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  TSL-CAM-19TG

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07