Obnoviť stránku

Tesla Smart Blood Pressure Monitor

4,9 14 hodnotení
Cenová bomba
53,90 € Ušetríte 9 €

Tesla Smart Blood Pressure Monitor

Starajte sa o svoje zdravie s tlakomerom Tesla Smart Blood Pressure Monitor. Zmeria vám krvný tlak a zaznamená históriu meraní pre dve osoby. Výhodou je skutočnosť, že vie upozorniť na rôzne anomálie, napríklad ak nameria nepravidelný srdcový tep. Iste vás poteší jeho moderný vzhľad, prítomnosť praktických funkcií a jednoduché ovládanie jedným tlačidlom. Tlakomer Tesla Smart sa tak výborne hodí aj preseniorov, ktorí sa nebudú musieť trápiť so zložitou obsluhou.

Kľúčové vlastnosti tlakomeru Tesla Smart Blood Pressure Monitor

  • Tlakomer zásluhou veľkého LED displeja a jednoduchého ovládania je obzvlášť vhodný pre seniorov
  • Pomocou akurátnej oscilometrickej metódy meria systolický a diastolický tlak a pulz
  • Nastavenie pre dvoch používateľov
  • Tlakomer Tesla Smart Blood Pressure Monitor dokáže pri meraní upozorniť na rôzne anomálie, ako napríklad na nepravidelný srdcový tep
  • Vďaka funkcii automatického vypnutia šetrí batérie
  • Pamätá si 199-posledných meraní pre každú osobu
  • Lepší prehľad o vašom zdraví získate prepojením tlakomeru Tesla so smartfónom a aplikáciou Tesla Smart v slovenskom jazyku

Pýši sa presným meraním a funkciami, ktoré využijete

Vďaka akurátnej oscilometrickej metóde dokáže tlakomer Tesla Smart Blood Pressure Monitor zmerať systolický a diastolický tlak a pulz. Je vybavený veľkým kvalitným LED displejom, na ktorom si namerané hodnoty ľahko prečítate. Veľkou výhodou je schopnosť prístroja Tesla upozorniť, keď je niečo v neporiadku. Napríklad pri objavení nepravidelného srdcového tepu. Ak tlakomer Tesla Smart vykazuje dlhšiunečinnosť, automaticky sa vypne.

Tlakomer Tesla ponúka širokú konektivitu

Tlakomer Tesla Smart Blood Pressure Monitor so širokou konektivitou umožňuje použitie pre dvoch používateľov, ktorých namerané hodnoty dokáže bezdrôtovo preniesť do smartfónu. U každej osoby si vie zapamätať 199-posledných meraní. Na ešte väčšie využitie si stiahnite aplikáciu Tesla Smart v slovenskom jazyku a prepojte ju s tlakomerom. Budete tak mať všetko prehľadne zaznamenané pekne na jednom mieste.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Na rameno

Funkcie

Funkcie Automatické vypnutie, LED displej, Oscilometrická metóda merania

Mobilná aplikácia

Kompatibilný operačný systém Android, iOS

Rozhranie

Rozhranie Bluetooth

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Napájanie Na batérie
Jazyk aplikácie V angličtine, V češtine, V nemčine, V slovenčine, V maďarčine

Pripojenie

Pripojenie Bluetooth

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Kód:  Tsl_22_10
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  TSL-HC-U82RH

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16